Haberler

Kırıkkale'de 2 Kazada; 2 Ölü, 6 Yaralı

Kırıkkale-samsun karayolunda bu sabaha karşı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kırıkkale-samsun karayolunda bu sabaha karşı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Çorum'dan Kırıkkale yönüne gelmekte olan Burak Tanık yönetimindeki 06 BF 4536 plakalı otomobil, Büyükyağlı köyü yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafına şarampole devrildi. Kazada Abdulkadir Sun (23) ile Hüseyin Bahadır (25) kaza yerinde hayatını kaybettiler. Kazada ağır yaralanan sürücü Burak Tanık ve Ahmet Aykar'ın tedavileri sürüyor.

İkinci kazada ise, Kırıkkale'den Samsun yönüne giden bir otomobilden fırlayan tekerlek, arkasında seyir halinde bulunan Cemal Çeliksoy yönetimindeki 06 KRU 30 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyel sürücüsünün hakimiyetinden çıkan 30 plakalı otomobil, yolun sağ tarafına takla attı. Kazada, araçta bulunan aynı aileden sürücü Cemal, Tolgahan, Hüsne ve Mahinur Çeliksoy yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Tekeri fırlayan otomobilde ise yaralanan olmadı.

- Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükyağlı Kırıkkale Samsun Çorum 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title