Haberler

Kırıkkale Belediyesinde Sosyal Denge Protokolü İmzalandı

Güncelleme:

Belediye ve Özel İdare çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile Belediyemiz, 657 sayılı kanuna tabi memurları kapsayan 'Sosyal denge' sözleşmesi imzalandı.

Protokol sözleşmesini imzalayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı ve Sendika Genel Başkanı Mürsel Turbay, bütün çalışanlara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hayırlı uğurlu olsun

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, İl temsilcisi Tuncay Bulut, Belediye çalışanları ve sendika yönetiminin katılımıyla çalışan 657 sayılı kanuna tabii memurları kapsayan Sosyal Denge Protokolü, Vural Alabalıkta yapılan tören de imzalandı. Protokol sözleşmesini imzalayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, sözleşmenin bütün çalışanlara hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Çalışan mutlu ise motive olmuşsa işi verimlidir
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı imza töreninde yaptığı konuşmada, "2014 tarihinde bir seçim odu. Bize de bu görev verildi. Görevi aldıktan kısa bir süre sonra sizlerle bir araya geldik. Orada söylediğim şeyleri hatırlıyorum. Sizlerde ne dediğimi hatırlıyorsunuzdur. Bütçelerin yönleri vardır. Her yönetici farklı farklı şekilde yönlendirebilir. Orada da dediğim gibi benim yönüm personelden yana. Neden? Bakış açımda şu var. Eğer çalışan mutlu ise motive olmuşsa işi verimlidir. Eğer değilse maalesef o işten bir hayır beklemeyin.

Bizim önceliğimiz personelden yana, çalışandan yana

Bu manada da Kırıkkale Belediyemizin çalışanlarını ücretleri ile ilgili hakkettiği alın teri ile ilgili sıkıntılar vardı. Benim anlaşımda şu var. Kasada para vardı da daha önceki yönetim vermiyordu demek haksızlık olur. Kasamızda bir paramız yoktu. O zaman borcumuz vardı şimdi de var. Hala borç altındayız. Ancak ihtiyaçların tamamı yüzde yüz önemlidir. Önemli olan ihtiyaçlar listesinde öncelik sırası var. Bizim önceliğimiz personelden yana çalışandan yana. Bir insan boynuna kadar çamur içerisinde evine gidebilir ama evine ekmeksiz gidemez. Bizim bakış açımız bu. Bu manada ilk günden itibaren rabbimin de yardımıyla, şunu da açıkça belirteyim ki dışardan bir kuruşu belediyemize gelmedi. Sizde bana dediniz ki maaşımızı günümüzde alalım başka hiçbir şey istemiyoruz dediniz. Bende dedim ki sendika başkanımıza maaşlarımızı da gününde alacağız sosyal denge tazminatını da imzalayacağız. Rabbime şu geldiğimizde konum dolayı sonsuz şükranlarımı ve şükürlerimi ifade ediyorum. Hayatım boyunca ticari hayatın içinde oldum. Hiç ödeyemeyeceğim çeke imza atmadım.

Güle güle harcayın

Bugünkü söylemiş olduğumuz rakamlar bugünkü bütçemizle, bugünkü imkanlarımız dahilinde verdiğimiz şeyler. O yüzdende bir yıllık yapalım dedik. Önümüzdeki sene de de önümüzü bir görelim dedik. Önümüzdeki yönümüz inşallah Allah nasip ederse, bütün şartlarda iyi olursa, burada bir parantez açarsak, tabi istikrar şart. İstikrar olmaz ise Allah korusun güven olmaz. Güven olmayınca da hepimiz risk altındayız demektir. Bugün bu taahhütlerimiz istikrar altında olan şeyler, eğer istikrar olursa güven olursa mukavemetimiz devam eder, yoksa devam etmez. Tabi ki Kırıkkale Belediyesinin işi sadece personele maaş vermek değil. Ama öncelik o. Bizimde yapacağımız bir sürü projeler var.
Ben inanıyorum ki benim tüm mesai arkadaşlarım hem bu dünya hemde öbür dünyalarını kazanacaktır. Bundan hiçbir şüphem yok. Rabbime şükürler olsun ki hiçbir ciddi şikayetle karşılaşmadım. Herkes işini iyi yapıyor. İşini iyi yapmanın sınırı da yok tabi. Daha da iyi olur. Şimdiden sosyal denge tazminatımız hepinizi hayırlı olsun. Şuan yapacağımız iş bir ön protokoldür. Güle güle harcayın" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Saygılı Kırıkkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title