Haberler

Kırıkkale Balbay: CHP'nin 2019 Seçimlerinde Başarılı Olması İçin Proje Sunarak Adayım -2

Balbay: CHP'nin 2019 seçimlerinde başarılı olması için proje sunarak adayım CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 16-17 Ocak'ta yapılacak olağan kurultayda partisinin 2019 seçimlerinde başarılı olabilmesi için bir proje sunarak aday olduğunu söyledi.

Balbay: CHP'nin 2019 seçimlerinde başarılı olması için proje sunarak adayım

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 16-17 Ocak'ta yapılacak olağan kurultayda partisinin 2019 seçimlerinde başarılı olabilmesi için bir proje sunarak aday olduğunu söyledi. Balbay, CHP'nin iktidar olup, Türkiye'nin temel sorunlarını çözebileceğine inandığını söyledi.

Mustafa Balbay, partisinin il başkanlığını ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP'nin 16-17 Ocak'ta yapılacak olağan kurultayının, CHP'nin 2019 seçimlerine hazırlık kurultayı olarak görmek istediklerini söyledi. 2019 seçimlerinde ve Cumhuriyetin 100. yılını CHP iktidarında kutlamak istediklerini belirten Balbay, devamında ise Cumhuriyetin ikinci yüzyılına hazırlanmak istediklerini söyledi. Projelerinin ve hayallerinin oluduğunu belirten Balbay, "Arkadaşlarımız bütün bunları 'Balbay yap' derse ki yapacağız. Derlerse ki 'Balbay, çok güzel projeler ama seninle değil de şöyle bir kadroyla daha iyi olur', onu destekleyeceğiz. Bütün amacımız CHP'nin büyümesidir. CHP iktidarının Türkiye'nin temel sorunlarını çözebileceğine inanıyoruz. Hiçbir hükümet bu ülkeye kötülük yapmak için gelmez. Hükümetlerin öncelikleri değişir. Hükümetler bazen bir güç zehirlenmesi içerisine girer. O zaman onu dengeleyecek alternatif gücün çok güçlü olması gerekir. Bizim şu andaki çabamız da budur. Benim hiç kimseyi geçmek, yenmek gibi kaygılarım yok. Amacımız CHP'nin iktidarıdır. Hepimizin ortak kaygısı bu. Önce istemek ve inanmak gerekiyor. Sonra da bunun için çaba harcamak gerekiyor" dedi.

Partisinin 16-17 Ocak tarihlerinde yapacağı kurultayda 2019 seçimlerinde başarılı olması için bir proje sunarak aday olduğunu belirten Balbay, "Projemin başı, 'Cumhuriyetin ikinci yüzyılına son çağrı.' 2019 seçimleri bunun kapısı. Ben seçime girmeden 2018 olağan kurultayını yapmayı taahhüt ediyorum. 2 yıl önemli bir dilim. 'Bir seçimi görelim, başaramazsam giderim' demiyorum. Geçen yüzyılda biz vardık, CHP olarak biz kurduk. AK Parti CHP'nin yarattığı demokratik ortamın sonucudur" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Balbay Kırıkkale Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

kurtoglu:

CHP de hıc bırzaman demokratık bır ortam olmadıkı CHP ıcınde kazan kaynıyor ıcı vatan haınlerıyle dolu bu partı ataturkun partısı dıyorlar yalan soyluyorlar tutkıyeye sol bır cıvı cakmısmı goren bılen varsa ısbatlı delıllı acıklasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title