Haberler

Kırıkhan, Hatay'ı İftarda Buluşturdu

Güncelleme:

Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ile Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'un birlikte organize ettiği iftar yemeği büyük ilgi gördüb

Kırıkhan Çamlık mevki Kırıkhan Spor Tesislerindeki İftar yemeğine hazırlıklar 5 bin kişilik olarak yapılan hazırlıklar, katılımın çok daha fazla olması dolayısıyla izdihama neden oldu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Hatay Milletvekilleri, Orhan Karasayar, Mehmet Algan, H. Bayram Türkoğlu Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ve yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, il ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Belediye başkanları, Ak Parti Hatay il ve ilçe Meclis üyeleri, Hatay İl ve ilçe muhtarları, sivil toplum kuruluşları, yerel basın kuruluşları ve ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği davete Milletvekili Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz katılımcıları "Hoş geldiniz" diyerek kapıda karşıladı. Kuranı Kerim ve dualar okunmasıyla iftar açıldı, semazen gösterisini müzik dinletisi takiben iftar duası yapıldı.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, teşekkür konuşmasında davetlilere "Bu mübarek Ramazan Ayında sizleri ağırlamaktan ilçem ve şahsım adına mutluluk ve onur duydum, hepinize teşekkür ederim. Ramazanın güzel iftarından birini islamın manevi dinamiklerinden Beyazıdı Bistami Hazretlerinin manevi havasını teneffüs ederek sizlerle birlikte yapmanın mutluluğunu, birlikte bereket hoşgörü, yardımlaşma, kucaklaşmayı gerçekleştirdiğimizi gözlemledim. İlçe dışından gelen davetlilere ilçem ve şahsım adına hoş geldiniz der teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Atıç, Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz birer konuşma yaparak Kırıkhan halkı ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti belirterek güzellikleri paylaşmak, aramızdaki dayanışmayı arttırmak, ülkemizin birlik ve beraberliğini bu ramazanı şerifte daha kuvvetlendirmesi dileklerinde bulundular. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulhekin Ayhan Mehmet Öntürk Kırıkhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title