Haberler

Kırıkçı, Zararlı Alışkanlıkları Anlattı

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, zararlı alışkanlıklara karşı vatandaşları bilgilendirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Madde Bağımlılığı Mücadelesinde Biz Varız, Ya Siz?' projesi kapsamında vatandaşlara uyuşturucu ve madde bağımlılığı hakkında bilgi verdi. Proje çerçevesinde açılan standı gezen Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı da bağımlılığın önüne geçmek için çalıştıklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, belediye binası önünde kurulan stantta vatandaşları zararlı alışkanlıklara karşı bilgilendirdi.
Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında Madde Bağımlıları ve uyuşturucuyla mücadele konusunu ela alan Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde kurduğu stantlarda vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı.
Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Kırıkçı, "Madde Bağımlılığıyla ilgili başlattığımız projeyle Ailelerin ve toplumdaki her ferdin dikkatini çekmek için sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında bilgilendirme yaparak vatandaşlara ulaştık. Günümüzde madde bağımlılığı önemli bir problem toplum ve aileler için buna dikkat çekmek, aileleri uyarmak ve ailelerin çocuklarıyla nasıl iletişime geçmesi ile onların takibini sağlamak adına projemizi sürdürüyor. Arkadaşlarımızla birlikte broşürler dağıtıp bir takım faliyetler yürüteceğiz. Verilen desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

SUYUN: BAĞIMLILIĞI SONLANDIRACAĞIZ
AK Parti Şanlıurfa Uyuşturucuyla Mücadele Komisyon Başkanı Hasan Suyun ise, "AK Parti Şanlıurfa il teşkilatı olarak kurulan Uyuşturucuyla mücadele komisyonunda vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. inşallah vatandaşlarında verdiği desteklerle madde bağımlılığını sonlandıracağız" diye konuştu.
Son olarak AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Başak ise "Uyuşturucuyla mücadele, terörle mücadeleden daha zor. Kendi çocuklarımıza sahip çıkmamız için ve annelerin ağlamaması için hep birlikte bu konunun üzerinde durmamız lazım" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ak Parti Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title