Haberler

Kırgızistan'da Uyuşturucu Operasyonu

Eroinlerin bulundukları yerden çıkarılması- Eroinlerin tartılması ve sayılması - Eroinlerin paketlenmesi Kırgızistan'da uyuşturucu operasyonu- Bir kamyonun yakıt deposunda 175 kilogram eroin ele geçirildi Kırgızistan'da 175 kilogram eroin ele geçirildiği bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Eroinlerin bulundukları yerden çıkarılması- Eroinlerin tartılması ve sayılması - Eroinlerin paketlenmesi Kırgızistan'da uyuşturucu operasyonu- Bir kamyonun yakıt deposunda 175 kilogram eroin ele geçirildi Kırgızistan'da 175 kilogram eroin ele geçirildiği bildirildi.Kırgızistan Milli Güvenlik Devlet Komitesi Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, güvenlik güçleri tarafından bir kamyonda yapılan aramada, yakıt deposuna gizlenmiş 175 kilogram eroin bulunduğu belirtildi.Olayla ilgili, yabancı uyruklu 4 kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.Kırgızistan'da iki hafta önce de bir tırın dorsesinde yapılan aramada 125 kilogram eroin bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kırgızistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title