Haberler

Kırbulak Deresi Park Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Ardahan Belediyesi park ve bahçe yapım çalışmaları kapsamında Kırbulak deresinde park yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı bugün Kür-Kale Parkı Lezzet-i Kür Restaurant Kafenin hemen üst tarafında yapımı devam eden parkın çalışmalarını yerinde görerek çalışmalar ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ardahan otogarı Kura Nehri sahil şeridinden başlayan yürüyüş yolu, Tarihi Ardahan Köprüsünden geçerek bugün yapımı devam eden park ile birleşiyor, yaklaşık üç kilometre boyunca yapılan parklar da oturma gurupları, çocuk oyun gurupları, dinlenme alanları, sportif aletler ile yürüyüş yolları yapılıyor. Başkan Köksoy çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; "Proje tamamlandığında vatandaşlarımız, otogardan başlayan, parkların kenarından sahil şeridi boyunca devam eden yürüyüş yolunda spor yapabilecek, istedikleri park da oturup dinlenerek, çayını kahvesini içebileceklerdir. Amacımız tarihi Ardahan kalesi etrafında bu alanları, cazibe merkezi yapmak, hem estetik görünüm açıdan hem turistik açıdan önemli bir konuma kavuşturmaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ardahan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title