Haberler

Kiraz'a 'Ak Yardım' Eli Uzandı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Sosyal Hizmetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fayika Altunay, İzmir Sosyal Kültürel Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fahrettin Özpolat ve genel başkan yardımcısı Gülseren Şahin, AK Parti Karşıyaka İlçe Yönetim...

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Sosyal Hizmetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fayika Altunay, İzmir Sosyal Kültürel Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fahrettin Özpolat ve genel başkan yardımcısı Gülseren Şahin, AK Parti Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Derya, Kiraz'a Çıkartma yaptı.

AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, teşkilat başkanı Özcan Kaymak ve sosyal işlerden sorumlu ilçe başkanı Sabri Ayyıldız tarafından karşılanan heyet, Kiraz'ın Karaburç Köyü'nde yaşayan Mehmet Karatepe'ye tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Karatepe, sandalye sayesinde sosyal yaşama katılabileceği için mutlu olduğunu belirterek, teşekkür etti.

AK Partili heyet, daha sonra dağın eteğinde kurulu Kaleköy'e geçti. Burada elektriği ve yolu olmayan bir çadırda zor şartlarda yaşayan bir aileyi ziyaret etti. Köylülerin sıcak bir şekilde karşıladığı AK Partili heyet, çadırda yaşam savaşı veren Suzan Dönge'ye de kış gelmeden barınabileceği bir ev ayarlanacağı sözü verdi. Çadır ziyaretinin ardından köylülerle sohbet edip, şikayet ve taleplerini de dinleyen AK Partili heyet, daha sonra ilçeden ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Karatepe Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title