Haberler

Kıratlı'dan Başkan Sağıroğlu'na Tam Destek

Seçim çalışmaları kapsamında Kıratlı köyünü ziyaret eden AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu büyük bir ilgiyle karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında Kıratlı köyünü ziyaret eden AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yomra Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Kıratlı Köyü'nü ziyaret etti. AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve meclis üyeleri ile birlikte Kıratlı Köyü'ne çıkartma yapan Başkan Sağıroğlu'na her yerde olduğu gibi Kıratlı'da da ilgi büyüktü. Vatandaşların göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Sağıroğlu, " Kıratlı Köyü'nün sorunlarını çok iyi biliyorum. Çünkü ben içinizden biriyim. Sizlerle ben bugün tanışmadım. 20 yıllık bir geçmişimiz var" dedi.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyen Başkan Sağıroğlu, "Geçmişte yaptığımız hizmetler ortada. Bundan sonra da her derdinize derman olacağım. Sizlerden isteğim 30 Mart'ta hem bana hem de partime destek çıkın. İlçemize ve köylerimize hizmetlerimizi kolaylıkla getirelim. İlçemize yakışır projeler hazırladık. Bu projeleri hayata geçirmek için sizlerden ful destek istiyorum. Sizlerin verecek olduğu güçle birlikte Yomra'mızı Avrupa görünümüne sokacağız" diye konuştu.

Kıratlı'lı vatandaşlar Sağıroğlu'nun konuşmasının ardından alkış tutarak, 'Hepimiz senle beraberiz' diye sloganlar attı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sağıroğlu Mustafa Pehlivan Ak Parti Yomra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title