Haberler

Kiralık Otomobili Teslim Etmeyince Polise Yakalandı

İzmir'den kiraladığı otomobili teslim etmeyen H.E., Manisa'nın Kula İlçesi'nde peşine düşen polis tarafından yakalandı.

İzmir'den kiraladığı otomobili teslim etmeyen H.E., Manisa'nın Kula İlçesi'nde peşine düşen polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan sürücü emniyete götürülürken, aracın bagajından kaynak makinesi, elektrikli kesici alet ve kablo gibi malzemeler çıktı.

İzmir'deki bir otomobil kiralama şirketinden araç kiralayan, ancak teslim gününü bir gün aşan ve telefonlara çıkmayan H.E., polise ihbar edildi. Çalışma başlatan polis, 35 KB 8245 plakalı otomobilin, dün akşam saatlerinde Manisa'nın Kula İlçesi'nde olduğunu belirledi. İzmir- Ankara D 300 Karayolu üzerinde polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Polis de otomobilin peşine düştü. Kısa süren takibin ardından otomobil ve sürücü H.E. yakalandı. Gözaltına alınan sürücü emniyete götürüldü. Otomobilde yapılan aramada bagajda kaynak makinesi, elektrikli kesici alet ve kablo gibi malzemeler çıktı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kula Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title