Haberler

Kiralık Aşk'ın Koriş'i: Evlilik Teklifleri Alıyorum

Güncelleme:

"Kiralık Aşk"ta canlandırdığı Koray karakteriyle yıldızı parlayan Onur Büyüktopçu, hayranlarının sokakta evlilik teklifi ettiğini söyledi

Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Koray karakterini canlandıan Onur Büyüktopçu bilinmeyenlerini Milliyet'ten Yeliz Aras Çelikel'e anlattı.

"EVLENME TEKLİFİ BİLE ALDIM"

Sevilen oyuncu, "Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz" sorusuna "Sokakta durdurup 'Koriş beni lütfen beni bir aşağıla' diyorlar, şaşırıyorum. Koray gibi 'Sus kız çarpık, zayıf şey' diyeceğim onlar da gülecek. Tanışmak isteyenler var. Evlenme teklifi bile aldım. " yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Milliyet Star Tv Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

ddd Mobil-ANDROID:

korisssssss

8
1
yanıtYanıtla
ggMobil-ANDROID:

Korişşş??????????

5
0
yanıtYanıtla
selin:

yav he he

4
0
yanıtYanıtla
uyan türkiyemMobil-ANDROID:

saçma boş hepsi

2
0
yanıtYanıtla
Meli:

AMA onun oynadi en zor cok iyi oyniyorsun seni seviyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
zuzu:

Korişi çok ama çok seviyorum. Iyi ki var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title