Haberler

Kiralık Aşk 20 yeni bölüm 2. yeni fragman 6 Kasım Cuma

Güncelleme:

Kiralık Aşk 20.yeni bölüm en yeni fragman. 6 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan Kiralık Aşk dizisinin 20. bölümünün 2. fragman videosu ve bu hafta yaşanacakların özeti.

Kiralık Aşk 20.yeni bölüm en yeni fragman. Kiralık Aşk dizisinin bu Cuma akşamı yayınlanacak 20.yeni bölüm fragman videosu yayında. Star Tv'nin sevilen gençlik dizisi bu hafta, 6 Kasım Cuma akşamı yine çok eğlenceli bir bölümle ekranlarda olacak. Yeni bölümde İz ve Defne arasındaki kapışmanın fitili ateşleniyor. Ömer ve Sinan ise ayrılmanın eşiğine gelmişlerdir. Ancak bu duruma müdahil olan gizli bir ortak daha vardır ve bu gizli ortak kimi seçerse şirket onun olmuş olacak. Detaylar ve daha fazlası Kiralık Aşk dizisinin 20.bölümünde olacak..

KİRALIK AŞK 20 YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN (6 KASIM CUMA)

Kiralık Aşk 20.bölüm özeti

İz ve Defne Kapışması Başlıyor. Ömer ve Sinan ayrılık noktasına geldiler. Fakat bir de gizli ortak var. O kimi seçerse, şirket onda kalacak. Tanıdığımız biri bu ortak ama kim? İz ile Defne nihayet açık açık kapışmaya başlıyorlar! Ömer'in Defnesi mi gerçek büyük aşk, yoksa İz'le Ömer mi? Defne'ye Ömer için mücadele etmek çok yakışacak.

Yayın Günü: 30 Ekim Cuma

Yayın Saati: 20.00

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Star Tv Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

şüheda:

süperrrrrrrrr bir dizi aşk için ne yapılabilir onu anlatıyo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title