Haberler

Kiracı Bulamadığı İşyerinin Camlarını Kırdı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde Kavaklı sahil yolunda 1999 depreminin ardından deniz kenarındaki çay bahçeleri nedeniyle önü kapandığı için 200 metrekarelik dükkanına kiracı bulamadığını söyleyen 66 yaşındaki Erkan Güloğlu, bunu protesto için işyerinin camlarını kırdı.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde Kavaklı sahil yolunda 1999 depreminin ardından deniz kenarındaki çay bahçeleri nedeniyle önü kapandığı için 200 metrekarelik dükkanına kiracı bulamadığını söyleyen 66 yaşındaki Erkan Güloğlu, bunu protesto için işyerinin camlarını kırdı.

Gölcük Belediyesi'den emekli olduktan sonra Kavaklı Mahallesi sahil yolunda kafeterya   işleten Erkan Güloğlu, 1999 yılındaki depremin ardından işyerinin önündeki sahil şeridine 6 çay bahçesi yapıldığını, bu nedenle işyerinin önünün kapandığını ve müşterisinin azaldığını söyledi. Bu çay bahçelerinin Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı olduğunu öne süren Erkan Güloğlu, bu nedenme 6 aydan bu yana 200 metrekarelik dükkanına kiracı bulumadığını belirterek bu öfkeyle işyerinin camlarını kırdı. Güloğlu öfkesini şu söylerle dile getirdi:

"Kıyı Kenar Kanunu'na göre, denizden kazanılan topraklar halkın malıdır. Belediye geldi, buralara işletme yaptı. Dükkanımı kiraya vermek zorunda kaldım. Birçok kiracı daha önce  burada barınamadı. 6 aydır da dükkanıma kiracı bulamıyorum. Sinirlerime hakim olamayınca da dükkanın camlarını kırdım." - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Belediyesi Kavaklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title