Haberler

Kipa, Müşterileri İçin Sağlıklı Yaşamın Kapılarını Aralıyor

Güncelleme:

Kipa, Dünya Sağlık Haftası'nı aile sofralarına güvenle sunabileceğiniz binlerce doğal ve organik ürün, her ihtiyaca cevap veren spor ekipmanları ve sağlıklı yaşama dikkat çeken özel etkinliklerle kutluyor.

Perakende zinciri Kipa, yurt genelindeki mağazalarında sunduğu doğal ve organik ürünler, spor aletleri ve fitness kıyafetleri ile sağlıklı yaşam tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını tek adreste karşılıyor. Sağlıklı yaşama katkı sağlamayı başlıca kurumsal prensipleri arasına alan Kipa, 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası'na yönelik pek çok etkinlik de düzenliyor.

ORGANİK ÜRÜN SAYISI 2.600'Ü GEÇTİ

Kipa mağazalarında 2.600'ün üzerinde organik gıda ürünü sunuluyor. Gıda güvenliğine ve sağlığına önem veren müşterilerin gözdesi olan Kipa markalı ürün ailesi, renklendirici, tatlandırıcı gibi katkı maddeleri ve trans yağ içermeyen ürünlerin yanısıra, organik yumurta ve organik siyah çay gibi ürünlerle de her geçen gün zenginleşiyor.

Perakende zincirinin en çok tercih edilen ürünlerinden birisi de Ege Üniversitesi onaylı Kipa Su. 19 litrelik tek kullanımlık pet ambalajlarda sunulan Kipa Su, Türkiye'nin en güvenilir su markaları arasında yer alıyor.

BİSİKLETTEN FITNESS KIYAFETİNE YÜZLERCE ÇEŞİT

Bahar aylarının gelmesiyle, Kipa mağazalarındaki sağlıklı yaşama yönelik ürünlerin çeşitliliği de artırıldı. 73 farklı bisiklet seçeneği sunan mağazalarda, koşu bandından pilates topuna her türlü spor aletini ve doğal yaşamın vazgeçilmezi olan camping ürünlerini bulmak mümkün.

Kipa mağazaları spor giyim konusunda da iddialı. Spor ayakkabılar 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerle buluşuyor. Modadaki son trenleri yansıtan ve görünümü kadar sağladığı konforla da öne çıkan fitness kıyafetleri ise F&F'in Active serisi kapsamında sunuluyor. Yalnızca Kipa mağazalarında satışa sunulan serideki kıyafetler, teri hızla emen ve nefes alan kumaştan üretiliyor, ince gösteren tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

25.000'İN ÜZERİNDE ÇOCUĞA SAĞLIKLI YAŞAM EĞİTİMİ

Yürüttüğü kurumsal sorumluluk çalışmalarıyla başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun her kesimine katkı sağlayan Kipa, bu çalışmalarında sağlıklı yaşama da önemli bir yer ayırıyor. Bu kapsamda yer alan ve Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle gerçekleştirilen "İyi Yaşam" programı ile, 2014 yılında 25.500 çocuğa sağlıklı yemek yeme ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak için eğitim verildi.

12 ilde düzenledikleri ücretsiz etkinliklerle topluma katkı sağlayan Kipa Aile Kulüpleri ise 2014'te 130.000 kişinin katıldığı fiziksel egzersiz programlarını hayata geçirdi. Aile Kulüpleri, 1-7 Nisan tarihlerindeki Kanserle Savaş Haftası ve 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası için de üyelerine özel bir program hazırladı. Konya Aile Kulübü, 7 Nisan'da Selçuklu Halk Eğitim Merkezi ve Selçuklu Toplum Sağlığı Merkezi İşbirliği ile "Kadın kanserleri ve kanser hakkında merak ettiğiniz her şey" adlı seminere ev sahipliği yapacak. Aynı tarihte Yalova'da "Erken Teşhis Hayat Kurtarır Semineri" düzenlenirken, Keşan Aile Kulübü ise "Sağlıklı Yaşam Nasıl Olur?" temalı çocuk resim sergisine ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuklu Kipa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title