Haberler

Kınık'ta "Beyaz Ölüme Son" Paneline Yoğun İlgi

Son dönemde gençleri esir alan uyuşturucu illetine karşı belediyelerle, gönüllü yardım dernekleri harekete geçti.

Son dönemde gençleri esir alan uyuşturucu illetine karşı belediyelerle, gönüllü yardım dernekleri harekete geçti. Kınık Belediyesi ile İnsan İçin Umut Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Beyaz Ölüme Son" adlı panelde, gençlere uyuşturucunun zararları ile korunma yolları anlatıldı.

Panelin açış konuşmasını yapan Kınık'ın AK Partili Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, bugün boş bırakıldığı takdirde uyuşturucunun en ücra köşeleri bile işgal edebildiğini ifade ederek, "Biz gençlerimizi başta Bonzai olmak üzere uyuşturucu illetinden korumak için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ve yapacağız. Panelimizin faydalı olacağından eminim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe ise derneklerinin adından da anlaşılacağı üzere, insanların ve insanlığın hizmetinde olduğunu ifade ederek, "Yaşamak güzeldir. Her insanın yaşamaya hakkı vardır. Biz insanlara ne olursa ulsun yaşam umudu aşılamak için çaba sarfediyoruz" ifadesini kullandı.

Panele konuşmacı olarak katılan Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Dr.Okan Korkmaz da, uyuşturucu kullanımının insanda meydana getirdiği etkileri hayattan örneklerle anlatırken, "Bu amaçla İzmir'de sağlık kuruluşlarımızda teşhis ve tedavi poliklinikleri kurulmuştur. Biz gençlerimizin bu illete bulaşmalarını hiç istemiyoruz. Aileler bilhassa çok dikkatli olmalı. Ancak, bu illete bulaşmış olanları da bir kenara itmiyoruz. Tedavileri için aileleri ile birlikte çaba sarfettiğimizi herkesin bilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, panel sonunda Dr.Okan Korkmaz ve diğer katılımcılara birer teşekkür plaketi takdim ederken, Dr.Korkmaz, aynı zamanda meslektaşı olan Başkan Doğruer ile dernek yönetimine ve Kınıklılar'a teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kınık Belediyesi Sadık Doğruer İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title