Haberler

Kingdom Come Deliverance Orta Çağ Oyunu

Kingdom Come: Deliverance Orta Çağ Oyunu Yeni Ekran Görüntüleri Yapımcılar oyunu bağışlar toplayarak yapıyorlar ve geliştirme süreci devam ediyor.

Kingdom Come: Deliverance Orta Çağ Oyunu Yeni Ekran Görüntüleri

Yapımcılar oyunu bağışlar toplayarak yapıyorlar ve geliştirme süreci devam ediyor. Oyuncuların gerçekten çok sevdiği bir yapım olacağa benziyor. Daha öncesinde yayınladığımız haberlerde de göreceğiniz üzere Kingdom Come Deliverance tamamen gerçeklik üzerine kurulu bir oyun. Yani hiç bir şekilde Orta Çağ dönemine büyü yada herhangi bir gerçekliğe uymayan hareket göremeyeceksiniz. Fantastik hiç bir şey barındırmayan oyun müthiş bağışlar ile yoluna devam ediyor.

Yapımcı ekibin yayınladığı görsellerde Orta Çağ döneminin güzellikleri tüm oyuncuları büyüledi. Oyun içerisinden verilen görseller arasında Orta Çağ kaleleri, köyleri, yolları, tarlaları, ekinleri, ormanları adeta şaheser. Hem ekip olarak oyunu bekliyor ve çıkışını yapması için sabırsızlanıyor hem de tüm dünya oyuncuları bu oyunu oynamak için can atıyor. Oyun içerisinde kendinizi adeta o dönemde hissedeceksiniz. Sadece ekran görüntüleri ile bile bizleri büyülemeyi başardı. Sözü fazla uzatmadan yayınlanan o muhteşem görsellere göz atabilirsiniz.

Kingdom Come Deliverance Orta Çağ Oyunu Ekran Görüntüleri

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title