Haberler

Kına Gecesini 'Demokrasi Nöbetinde' Geçirdiler

DARBE girişiminden sonra Türkiye'nin her ilinde başlatılan Demokrasi nöbetinin son gecesinde Batman'da renkli görüntüler ortaya çıktı.

DARBE girişiminden sonra Türkiye'nin her ilinde başlatılan Demokrasi nöbetinin son gecesinde Batman'da renkli görüntüler ortaya çıktı.  Kına gecesini önce aileleri ile kutlayan Zeynep-İdris Işık çifti, daha sonra Demokrasi nöbetine katılanlarla bu mutluluğunu birlikte yaşadı.

Batman Valiliği Kavşağı'nda 28 günden bu yana sürdürülen 'Demokrasi nöbeti'nin son gecesinde konuşan Vali Ahmet Deniz, bu nöbete katılan herkese teşekkür etti. Deniz, "Samimiyetimle söylüyorum, 15 Temmuz gecesinden itibaren o ilk günkü aşkla, şevkle ve cesaretle Türkiye'nin her meydanında olduğu gibi sizler de buradasınız" dedi. Ellerinde bayraklarla meydanı dolduranlara seslenen Vali Deniz, şöyle konuştu:

"Hepimiz biliyoruz, Fetullahçı terör örgütünü destekleyenlerin amacı gayet iyi biliyoruz. Onlar zannettiler ki, bu darbe girişimi karşısında bu millet susacak. Bu millet sussa bu toprak susmaz. Bu toprak sussa toprağın altındaki şüheda susmaz. Şühedanın şehitlerimizin susmadığı yerde bu millet susar mı? Bu millet susmamalı, susmayacak. Bu darbe girişi yapamayanların şimdi ne yaptılar? Nöbeti devrettiler, kime devrettiler; PKK örgütüne. Son iki gün özellikle haince, kalleşçe FETÖ'nün yapmak istediğinin bir benzerini yapmaya çalıştılar. Bizlerin, sizlerin güvenliğini sağlamaya çalışan askerimize ve polisimize, sivil vatandaşlarımıza saldırıyorlar. Şehitlerimiz var. Allah rahmet eylesin ama, sizin burada, vatan millet sevgisine dimdik ayakta durmanızdan dolayı çok rahatsızlar. Nasıl FETÖ'nün oyunu bu aziz millet sizler bozduysanız, yine bozacağız. Sizlerle beraber bu meydanlarda gerekirse o terör örgüt için de dolduracağız, gerekirse hep beraber olacağız. Çünkü, bu milletin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Biz bin yıldır bu coğrafyadayız, Türküyle, Kürdiyle, Çerkez'iyle ne güzelliğimiz var. Ama, onlar bu güzelliğimizi anlamazlar. 15 Temmuz günü ile birlikte meydanları dolduran milletimize şükranlarımızı sunuyorum."

KINA GECESİNİ SON NÖBETTE GEÇİRDİLER

Kına gecesini Demokrasi nöbetindeki kitlenin arasında geçiren Zeynep-İdris Işık çifti, uzun süre alkışlandı. Daha önce de 'Demokrasi nöbetine' katıldığını belirten İdris Işık, şöyle dedi:

"15 Temmuz'dan bu yana ailemle Demokrasi nöbetini tuttuk. Mutlu günümüzde de buraya gelmeyi bir görev bildik. Reisi yalnız bırakmamak için buradayız. Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Herkesin darbe girişimine gösterdiği tepki ortadadır. Mutluyuz. Kına gecesini ailemizle geçirdikten sonra soluğu 'Demokrasi nöbetinde' aldık. Son günü kaçırmamak için kına gecesindeki törenin ardından alana geldik."

- Batman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batman Valiliği Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title