Haberler

Kimya İhracatçıları Yeni Birlik Yönetimini Belirledi

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin (İKMİB) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Murat Akyüz seçildi.

İKMİB'den yapılan açıklamaya göre, Birlik Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim belirlendi. Murat Akyüz Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilirken, yeni yönetimin, Aksoy Plastik, Polisan Boya, Abdi İbrahim İlaç, Akat Kozmetik, Gold Kimya, Çetin Plastik, Derby Konveyor Bant, Petkim Petrokimya Holding, Lüks Plastik İnşaat ve Yepsa Yelkenciler Plastik firmalarının temsilcilerinden oluşması kararlaştırıldı.

Denetim Kurulu Üyeleri ise Merbolin Boya, Hayat Kimya ve Gema Polimer Plastik Ürünleri temsilcilerinden oluştu.

Murat Akyüz, seçimin ardından yaptığı konuşmada, kendilerine yeniden sektöre hizmet etme fırsatı veren sektör temsilcilerine teşekkür ederek, "2023 yılı 50 milyar dolarlık ihracata ulaşmak için gösterdiğimiz çaba ve gayretin çok daha fazlasını göstermeye hazırız. Yeni pazar faaliyetlerimizin yanı sıra sektördeki ihracatçı firmalara rehberlik etmeye, sektör sorunlarının çözümü için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Abdi İbrahim Murat Akyüz Polisan Petkim Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title