Haberler

Film Şirketleri Emrah'a Dizi Çekmek İstemiyor

Güncelleme:

Star Tv, Emrah'a dizi yapması için bir film şirketinin kapısını çaldı. Ancak şirket, çok fazla istekleri olan ve yönetmenin işine çok karışan Emrah'a dizi yapmayı reddetti.

Faruk Turgut'un yapımcılığını üstleneceği 'Unutamadım' dizisinde rol alacağı açıklanan Emrah'ın dizi projesi iptal olmuştu. Faruk Turgut ile Emrah arasında yaşanan anlaşmazlık sorunu ile dizi projesi rafa kaldırılmıştı. Bunun üzerine Star Tv, Emrah'a dizi yapması için bir film şirketinin kapısını çaldı. Fakat şirket, Emrah'a dizi yapmayı reddetti.

KİMSE EMRAH'I İSTEMİYOR

Faruk Turgut ile Emrah arasında yaşanan sorunları öğrenen şirket sahibi Yaşar İrvül, Emrah'a dizi yapmayı reddetti. Emrah'a hangi yapım şirketinin dizi çekeceği ise merak ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Faruk Turgut Star Tv Magazin Haberler

500

Yorumlar (138)

Mehmet CanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Emrah ekranda görmek istiyoruz

5
39
yanıtYanıtla
SEFER:

Bu kanalı asla izlemem. . . . . Uzak durun bu şahıstan. . . . . Önce oğluna sahip çıksın. . . . .

40
1
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Cünkü emrah adam degil

37
2
yanıtYanıtla
ALİ VELİ:

televizyonda emrah mahsun ibo hülya seda gördüğümde midem bulanıyor gidip kusuyorum. bize zorla yıllarca bunları seyrettirdikleri yetmiyormuş gibi bir de çocuklarımıza mı seyrettirmek istiyorlar? artık yeter ya.

28
4
yanıtYanıtla
asimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bakıyorum da emrah ı çok güzel linç etmişsiniz...kıskananlar çatlasın...

4
27
yanıtYanıtla
Ersin YOĞURTCU:

Yıl 2002 Emrah Beyefendi Bursa Cumalıkızıkta dizi çekiyor, Kınalı Kar dizisi, askerim ve bu köy bizim mıntıkamızda, Ben o gün sivil o köydeyim, karşılaştık öylesine sevindim ki çocukluğumdan beri kendisini çok severdim. Emrah bey bir fotoğraf çekilebilirmiyiz dedim. Vermiş olduğu cevap çok ilginç: Arkadaşım aşağıda 3000 kişi bekliyor ben seninle uğraşamam dedi. İşte o gün benim için Emrah bitti. Onun hakkında kim olumsuz ne söylese inanırım yani o durumdayım.

28
3
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

ZATEN BU DİNGİLİ KİM İZLER YAV.

26
3
yanıtYanıtla
CatlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bakkala 2 ekmek almış daha borcunu odememis

29
0
yanıtYanıtla
GIZEMmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

BU ADAMI ARTIK TELEVIZYONLARDA GORMEK ISTEMIYORUUUUUMMMM..... O ONCE EVLADINA SAHIP CIKSIN........... SONRA YUZU OLUP CIKSIN HALKIN KARSISINA........... UTANMIYORDA..........

28
1
yanıtYanıtla
can:

işsiz kalmış vah vah vah ne yer ne içer. fitreleri emrahamı göndersek ne yapsak. adam istese kendi film şirketi kurar be. para bu kcı kırık sözde sanatçı tayfasında. biz halimize yanalım.

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title