Haberler

Kimlik Fotokopisi İle Dolandırılan Vatandaşa 30 Bin TL Ceza

Güncelleme:

Batman'da, kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen bedensel engelli vatandaşa, hiç araba kullanmamasına rağmen kendisine 30 Bin TL tutarında ceza geldi.

Batman'ın Kozluk İlçesinde ikamet eden malulen emekli olan engelli vatandaş, dolandırıcıların hedefi oldu. Dolandırıcıların eline düşen kimlik fotokopisi ile 30 Bin TL'lik haciz karşısında şok olan Faik Ağaca'nın hayatı karardı.

SÜRÜCÜ EHLİYETİ OLMAYAN ENGELLİ VATANDAŞA 30 BİN TL HACİZLİ CEZA GELDİ

Sürücü ehliyeti olmayan bedensel engelli Ağaca, kendisine ulaşan bir tebligat ile İstanbul Arnavutköy'de trafik ihlali yaptığı ve 6 bin Tl trafik cezasının olduğunu öğrendi.

Kozluk Mal Müdürlüğüne giderek itiraz etmek isteyen mağdur vatandaş, başka trafik borçları, korsan araç kiralama gibi hakkında bir çok ceza ve gecikme faizinin olduğunu öğrenince şok yaşadı. 30 Bin TL hacizli cezası bulunan Faik Ağaca, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

SUÇ İŞLEDİĞİ İSTANBUL'U HİÇ GÖRMEMİŞ!

Bir kimlik fotokopisi yüzünden hak etmediği cezalarla karşılaştığını belirten Faik Ağaca, "Bir insanın hayatını karartmak bu kadar basit olmamalı." dedi.

"Benim başıma gelen başkasının başına gelmesin" diyen Ağaca, "Benim bu suçları işlediğim ve yaptığım kural ihlallerinin ispatını istiyorum. İstanbul'a hiç gitmeyen biri olarak orada nasıl suç işlerim. Ben engelliyim ve sürücü ehliyetim dahi yok. Üzüntüden geceleri yatamıyorum. Hakkımdaki suçlamalar ve dolandırıcılık olayı ile ilgili adli makamlara başvurdum ama halen bir sonuç alamadım." dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Arnavutköy İstanbul Kozluk Batman Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title