Haberler

Kim Ne Dedi?

Trabzonspor, evinde Gençlerbirliği'ni her iki yarıda bulduğu gollerle devirip, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürürken, spor yazarları Hami Mandıralı’nın ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleri ile maça olumlu bir müdahalede bulunduğunu vurguladılar.

İskender Günen - Sabah

Trabzonspor'un aldığı bu sonuç ve üç puan hiç kimse tarafından küçük görülmesin. İlk yarıda temposu yükselmeyen ve ikinci bölgede sıkışan bir oyun vardı. Trabzonspor'un Adrian'la kazanılan penaltı golüne kadar pozisyonu yoktu. Bunun en önemli nedeni ise Özer ve Adrian'ın sol çizgide, Olcan'ın da sağ kenarda bulunmasından dolayı Emre önde yalnız kaldı. İkinci yarı ise Gençlerbirliği baskılı başladı. Yerinde oyuncu değişikliklerinden sonra Özer'in getirdiği topta Henrique'yle ikinci golü bularak rakibin direncini kırdılar. Yine çabuk ve hızlı bir atakta savunmanın etkisiz kaldığı bir anda Yusuf'la üçüncü golü bularak önemli bir sonuç aldılar.

Trabzon nefes aldı

Lütfü Özel - Vatan

Bu maçın bir kahramanı varsa, ki var, o da Hami Mandıralı'dır. 11'inde kilit bir tanesi 'eşim' deyip gidiyor, nerede olduğunu bilen yok, diğeri alay eder gibi kimseye sormadan düğün yapıyor, iki tanesi de 'Arkadaşımızı yalnız bırakmayalım' deyip vınlıyor, sabaha kadar da alemdeler, yönetimin desen, sahanın içiyle alakası yok, bütün enerjisini "Fener maçı tekrarlansın"a yatırmış, zaten seyircin yok, sen teknik direktör olacaksın, bu kadar sorunu yok edip, sahaya 11 sürüp bir de iş çıkaracaksın! Gerçek Trabzon sevgisi aranıyorsa işte budur. ve Mandıralı kesinlikle gelecek sezon devam etmelidir. Planlamayı o yapar, güveneceksiniz ve anahtarı teslim edeceksiniz! Sizler de gerçekten seviyorsanız bu takımı!

Cemal Ersen - Milliyet

İlk yarıda hücum girişimlerinde etkisiz kalan bordo-mavili takımı ayağa kaldıran golün bir penaltı pozisyonuyla gelmesi işleri kolaylaştırdı. Çünkü Emre'nin bir türlü istenilen düzeye gelememesi, Olcan'ın bir haftalık aradan sonra eski günlerini aratır görüntüsü Trabzonspor'un üçüncü bölgede can yakıcı hamleler yapmasını engelleyen faktörler oldu. Mandıralı'nın oyuna müdahalesi gecikmedi. Önce Henrique'yi, ardından Yusuf'u sahaya sürerek tek farklı üstünlüğünü bir sürprize kurban etmek istemediğini belli etti. O Henrique, hem attığı hem attırdığı goller ile forvette ilk tercih olması gerektiğini anımsattı. Yusuf skoru belirleyen vuruşu yaparken niçin yedek beklediğini sorgulamalıydı. Futbol olarak tatmin etmese de sonuç, Trabzonspor'un UEFA yolundaki iddiasını perçinlemesi açısından önemliydi. Doğru zamanda, keyifli bir galibiyet oldu.

Necmi Perekli – Fotomaç

Trabzonspor için olmak veya olmamak konusunda bir maçtı Gençlerbirliği karşılaşması... Bazı futbolcuların disiplinsiz hareketleri bordo-mavili takımı bilinmeyenler çizgisine getirmişti. Bu maçta alınacak üç puan bu yıl için değil ama gelecek yıl için muhtemel bir umut ışığıydı. İşte bu psikoloji altında kendi sahasında oynadığı kritik sayılacak bu maçta 3 gol atarak ihtiyacı olanı almayı başardı. Özellikle ikinci yarıda Ankara ekibi 1-0 mağlup durumda olmasına rağmen Trabzonspor'u oldukça bunalttı. Fakat Hami Mandıralı'nın ikinci yarı ortalarında yaptığı iki önemli hamle takıma ve oyuna dinamizm kazandırdı. Nitekim oyuna sonradan giren Yusuf ve Henrique attıkları birer golle maçı 3-0'a getirerek hem kendileri rahat nefes aldı hem de takımlarına rahat nefes aldırdı.

"Sorumluluk alarak golleri bulduk"

Cengiz Tokgöz – Fotomaç

Yabancı konusunda Trabzonspor'un şanssızlığını sağır sultan bile duydu. Bu sezon da elle tutulur biri yok gibi. Ancak, Bosingwa geldiği günden beri hep aynı seviyede performans gösteriyor. Gençlerbirliği maçında da kazanılan penaltının esas kahramanı Bosingwa. Oyun ikinci yarıda orta alanda geçerken, gole yaklaşan Gençlerbirliği oldu. Kırmızı-siyahlılar, bu yarıda hayli öne çıktı. Hami Mandıralı'nın Henrique, Yusuf ve Gökhan hamlesi ise gol getirdi. Özer'in "al at" pasını iyi takip eden Henrique golü atarak arkadaşlarına rahat nefes aldırttı. Gol Trabzonspor'u canlandırdı. Yusuf da Henrique'nin lokum gibi pasını görmezden gelmedi ve golü attı. Trabzonspor, Avrupa umudunu devam ettirdi.

Serdar Bali - Star

3-0'lık skora bakıp da aldanmayın. Trabzonspor çok mu iyi oynadı? Hayır. Hatta Trabzonspor git gide sıra takımı oluyor. Ama bu sıradanlaşma iyi yönetilirse baş kaldırmanın başlangıcı olabilir. Aynı ayarda iki takım ama isim fark yaratıyor. Olcan ve Adrian tekniği, Özer ve Bourceanu ise mücadelesi ile öne çıktı. İlk yarı pozisyon yok penaltı golü ile Trabzonspor önde bitirdi. Futbol ikinci yarıda da ortada geçti. Trabzonspor sahasında oynamanın etkisi ile hücum etmek istedi ama santrforsuz olmuyor. Gençlerbirliği takımının beraberliği sağlamak adına çok adamla yüklenmesi Trabzonspor'un arkadaki boşlukları kullanmasına yaradı. İşte bu hatadan oyuna sonradan giren Henrique yararlanarak takımını 2-0 öne geçirdi. Yediği 2 golden sonra oyundan düşen Gençlerbirliği önünde kontrataktan Yusuf Erdoğan'la bir gol daha bulunca Trabzonspor farkı yakaladı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Hami Mandıralı Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title