Haberler

Kim Kardashian Tarihinin En Kötü Pozunu Verdi

Güncelleme:

Kardashian'ın vücuduyla uyumsuz iç çamaşırları ve siyah çoraplarıyla verdiği pozlar, TV yıldızının bu zamana kadarki en kötü fotoğrafları oldu.

Kim Kardashian'ın en son yayımlanan, vücuduyla uyumsuz iç çamaşırları ve siyah çoraplarıyla verdiği pozlar, TV yıldızının bu zamana kadarki en kötü fotoğrafları oldu.

BU SEFERKİ TAM FİYASKO OLDU

Genellikle baştan aşağı uyumlu ve kusursuz halde giyinen Kardashian, gençlik yılları hariç, hiçbir zaman bu kadar uyumsuz parçalarla kamera karşısına geçmemişti. Toprak yığınına tırmanırken cesur olmaya çalıştığı pozlarda Kardashian'ın saçlarının platin sarısı olması, fotoğrafların yeni olduğuna işaret ediyor. Bir başka fotoğrafta Kanye West'in karısı, çimenlere uzanmış halde en ünlü vücut parçasını sergiliyor. Maalesef Kardashian, bu pozuyla da estetik durmayı başaramıyor.

Her zamanki sofistike seksiliğinden eser kalmayan Kim Kardashian'ı bu halde fotoğraflayan isim ise ünlü fotoğrafçı Jurgen Teller. System isimli dergi için gerçekleştirilen çekimlerde, Kim Kardashian'ın dışında Kanye West'e ait fotoğraflar da bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kim Kardashian Kanye West Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (179)

yello:

oy ben sana kurban olan altinda giren ustunden cikam kudurdum

6
473
yanıtYanıtla
besici maho ağa:

Karı bu pozuyla, samanlıkta boğa bekleyen danalara benzemiş looo. . . . !!!!!

45
218
yanıtYanıtla
S.ATK.:

POZ İYİ, MAYO FAZLA.

3
151
yanıtYanıtla
Hastayım KiME:

Ne giyerse yakisiyor üzerine, Isterse hic bir sey giymesin. . her halinle cok güzel. Offf of mahvetti yine beni bugün. . . nerden gördüm

4
132
yanıtYanıtla
yangin:

ey turk kadinlari kim den bir sey ogrenin ates ates mubarek

3
98
yanıtYanıtla
DOGRUYOLDAYIM:

Bu karının yanında sıvacı olsam her gün mal a vurmaktan yorulmazdım )))))

8
87
yanıtYanıtla
m:

Igrenc

12
81
yanıtYanıtla
ben derim ki:

Karı bu pozuyla, samanlıkta boğa bekleyen danalara benzemiş. . . . !!!!!

14
76
yanıtYanıtla
kaygusuz abdal:

ya arkadaş bizim türk kızlarının bundan eksik tarafı yok. . . abartmayın şu kadını allah aşkına ulan normal bir kalça işte

10
78
yanıtYanıtla
Gülden:

Ya ne tipsiz kadın bunun neresi dünyaca ünlü bizim türkiyedeki kadınların yüzde sekseni bundan bin kat güzel

26
60
yanıtYanıtla
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title