Haberler

Kim Kardashian Sarışın Oldu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian, doğum yaptıktan sonra sarı saçlarını tekrar siyaha boyatmıştı. Güzel yıldız tekrar karar değiştirerek sarışın olmaya karar verdi.

Kim Kardashian, radikal bir karar vererek uzun süredir kullandığı ve kendisiyle özdeşleşen siyah saçlarını açık renge boyattı.

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

34 yaşındaki yıldız, 2013'ün Haziran ayında kızı North'u dünyaya getiren Kardashian, o günden bugüne sürekli imaj değişikliği yaptı. Son olarak da saçları kısa kestirip platin sarıya boyattı. Kardashian, boyattığı gibi eşi Kanye ve annesi ile bir davete katıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kim Kardashian Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

JembeyMobil-IOS:

Taş taaaş sana hersey çok yakışıyor

6
143
yanıtYanıtla
MIKA:

bu kadin her yerini acdi gosterdi artik merak edilmiyor bundan sonra saciyla oynar durur. . yilanin siyahinada beyazindada laaneeet. . .

9
109
yanıtYanıtla
ELELE12:

MAYMUN GİBİ OLMUŞ

17
72
yanıtYanıtla
Kadircan YIlmazMobil-IOS:

Hiçç yakışmamış...

22
36
yanıtYanıtla
avşarbeyi:

orjinalliğini bozma yavrum. Sana siyah saç daha çok yakışıyor

4
44
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.com:

Cok cırkın olmus.hele boyle bı sarı hıc yakışmamış.kım kardashıandan başka yabancı yıldız yokmu.hep bununla ılgılı haberler. Gına geldı artık.

14
27
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

bu kadın için dinimi değişdirrim

0
41
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

KARDASHİAN İLE İLGİLİ NEGATİF DÜŞÜNCELERİ OLANLAR. . . . . ÖNCE SİZLER HANİ O ''MERAK''DÜRTÜNÜZ VAR YA, ONU TEDAVİ ETTİRİN BENCE. . . YOKSA ''TARAKTAN''BAŞINIZA BİR İŞ ALACAKSINIZ. . .

33
5
yanıtYanıtla
TanisMobil-IOS:

Ya su ermenin her seyi sizi ne cok ilgilendiriyor

25
10
yanıtYanıtla
§ukufe:

patlicana yogurt dökülmüs gibi olmus §irfinti. .

0
32
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title