Haberler

Kim Kardashian Reklam Filminde Kendisiyle Dalga Geçti

Güncelleme:

Dünyaca ünlü magazin yıldızı, Süper Bowl'da yayınlanacak 30 saniye süren ve 4.5 milyon dolara mal olan reklam filminde kendisiyle dalga geçti.

1 Şubat Pazar gecesi gerçekleşecek olan Amerikan Futbol Ligi'nin final gecesi Süper Bowl öncesi, yayınlanacak reklamlar artık belli oldu. Bunlardan biri de Kim Kardashian'lı T-Mobile reklamı...

DÜNYANIN EN PAHALI REKLAMLARI YAYINLANACAK

200 milyon kişinin aynı anda izlediği bu süper TV şovu, devre arasında yayınlanan dünyanın en pahalı ve en çok izlenen reklamlarıyla çok konuşuluyor.

Amerika'nın en büyük GSM operatörlerinden T-Mobile da, diğer taşıyıcılara üye olan kişilere tarifelerinde kullanmadıkları hakların ne olduğunu Kim Kardashian'ı ve onun sosyal dünyadaki popülaritesini kullanarak anlatan bir reklam filmi hazırladı.

REKLAMI EĞLENCELİ BULDU

Bir yıla kadar hiç kullanılmayan internet verilerinin yine de T-Mobile'ın yeni hizmeti Stash sayesinde saklanabileceğini söyleyen Kim Kardashian bunu kendinden örneklerle açıklıyor.

'Sonuçta verilerinizi saklamak için belli bir ücret ödüyorsunuz. Bunu neden benim makyajımı, tenis vuruşlarımı, giyimimi, tatillerimi ve giyimimi görmek için kullanmayasınız ki" diyen Kardashian, reklamın 'dalga geçişini' eğlenceli bulduğunu anlatıyor daha sonra.

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kim Kardashian Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

rizeli..53..21mobilWeb@haberler.com:

Dünyada ben çok sevdiğim kadın kim kardaşyan..bu kadın için ermeni soykırım kanununu bile kabul ederim..kimse bana kızmasın, osmanlı torunuyum, rus çarı katerina ile bir gece yatmak için türkiyenin 5 katı toprağı ruslara veren baltacı mehmet paşanın torunuyum. .

3
11
yanıtYanıtla
EdipMobil-IOS:

Rizeli ..53..21 aman dur kabul etme soykirimi bu hatunu alamazssin soyadini yazarken kardasyan yazmissin artik siz kardessiniz bu yuzden nikah dusmuyor size :)

2
8
yanıtYanıtla
CcccccMobil-IOS:

Bildiyimiz escorta bu ulkede eger haber oluyorsa bide ermeni daha diyecek sozum yok benim pesssss tani

4
1
yanıtYanıtla
Oğuz HanmobilWeb@haberler.com:

Modern kadin kolelegi.

4
1
yanıtYanıtla
KertenkelemobilWeb@haberler.com:

Yine mi kardashian arkadaş

4
0
yanıtYanıtla
GARIBANMobil-IOS:

BI HABERDE BU BAYANIN ARKASI ÇUVAL GIBI BIRSEY YAZMISTI

0
3
yanıtYanıtla
tarımcı:

ermeni bu kadar olmaz melez olsa gerek. . . .

1
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Gideri var !!

2
0
yanıtYanıtla
StenLie:

Kadın dedigin böyle olacak ne zayıf ne şişman. .

0
0
yanıtYanıtla
gerçekçiMobil-ANDROID:

ayı gibi be buda ne güreşe mi gidecek

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title