Haberler

Kim Kardashian'ın Cinsel İçerikli Bir Kaseti Daha Çıktı

Güncelleme:

2014'ten beri rap'çi Kanye West ile evli olan reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın cinsel içerikli kasetine ilişkin görüntü büyük yankı uyandırdı.

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın yeni bir cinsel içerikli kaseti olduğu iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, Kardashian bu videoda iç çamaşırıyla görünüyor.

AÇIKLAMA YAPTI

Kardashian ise Daily Mail gazetesine konu ile ilgili açıklama yaptı. 36 yaşındaki Kim, kaset için "Yeni değil, eskisi dönüp dolaşıyor yine" açıklamasında bulundu.

İLK KASETİ 2003 YILINDA PATLADI

Kim Kardashian, ilk cinsel içerikli kasetini 2003 yılında o zamanki sevgilisi Ray J ile çekmişti. 2007'de ise kaset sızmış ve yayınlanmıştı.

KANYE WEST İLE EVLİ

Bugüne kadar üç evlilik yapan Kim, 2014'ten beri rap'çi Kanye West ile evli.

İşte Kardashian'ı zora sokan o görüntü;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Cinsellik Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title