Haberler

Kilometrelerce Ötede Dünya Kupası Keyfi

Gurbetten gelen vatandaşlar ve Eskişehirliler, Brezilya’da Arjantin ile Almanya arasında oynanan 2014 Dünya Kupası final maçını büyük bir ilgiyle seyrediyor.

Gurbetten gelen vatandaşlar ve Eskişehirliler, Brezilya'da Arjantin ile Almanya arasında oynanan 2014 Dünya Kupası final maçını büyük bir ilgiyle seyrediyor.

Odunpazarı Belediyesi tarafından Odunpazarı Meydanı'na kurulan büyük ekranda verilen Arjantin-Almanya karşılaşmasına özellikle Almanya'dan gelen gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi. 7'den 70 taraftarı olsun olmasın karşılaşmayı seyretmeye gelen yüzlerce kişi Dünya Kupası final maçı keyfini yaşıyor.

GURBETÇİLERDEN TAKIMLARINA ESKİŞEHİR'DEN DESTEK

Almaya forması giyerek Odunpazarı Meydanı'na gelen 2 kişi ise takımlarını Eskişehir'den destekliyor. Almanya'da doğup büyüyen Esra Uçkun, Almanya'da büyüdüğü için Almanya'yı desteklediğini söyledi. 2014 Dünya Kupası'nı Almanya'nın kazanacağına inandığını ifade eden Uçkun, Almanya'nın sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılacağına inandığını kaydetti. Almanya formasıyla karşılaşmayı seyretmeye gelen Ekrem Doğru da 2014 Dünya Kupası'nı Almanya'nın kazanacağına inandığını anlattı.

ESKİŞEHİRSPORLU BİR TARAFTARDAN ALMANYA'YA DESTEK

Eskişehirspor formasıyla final maçını seyretmeye gelen Engin Şengül, karşılaşmada favori tarafın Almanya olduğunu aktardı. Şengül, "Ben belediyenin verdiği bu hizmette maçı seyretmeye geldim. Almanya, Brezilya galibiyetinden sonra iyi bir havaya girmiştir. Bugün de sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum. 2014 Dünya Kupası, daha önceki turnuvalara göre gol ortalaması yüksek geçti. Diğer turnuvalardan daha zevkliydi" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Odunpazarı Belediyesi Arjantin Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title