Haberler

Killer Croc Suicide Squad Filmine Dahil Oldu

DC Comics'in iddialı yapımı Suicide Squad kadrosu genişliyor.

DC Comics'in iddialı yapımı Suicide Squad kadrosu genişliyor. Filme son olarak Killer Croc karakterine can verecek Adewale Akinnuoye-Agbaje katıldı.

2016 yılında vizyona girecek Dc Comics'in kötü karakterlerinin yer alacağı filmin kadrosu genişliyor. Yönetmenliğini son olarak Brad Pitt'in de oynadığını Fury filmini yöneten David Ayer'in yapacağı projeye katılan son kötü karakter Killer Croc oldu. Joker,Deadshot,Harley Quinn,Boomerang,Rick Flagg ve Enchantress'in yer alacağı açıklanan projeye Batman&Superman: Dawn of Justice filminde Lex Luthor olarak izleyeceğimiz Jessie Eisenberg'in katılacağı söylentiler arasında.

Aynı zamanda Clint Eastwood'un oğlu Scott Eastwood'un filme katıldığı ancak resmi olarak açıklamadığını da ekleyelim. Filmde Joker'i Jared Leto,Harley Quinn'i Margot Robbie,Deadshot'ı Will Smith,Boomerang'ı Jai Courtney ve Enchantress karakterini de Cara Delevingne canlandıracak.

Film Türkiye'de 12 Ağustos 2016 tarihinde vizyona girecek.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Clint Eastwood David Ayer Brad Pitt Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title