Haberler

Kilisliler İsyan Etti, Gazeteye İlan Verdi: Acele Edin Ölüyoruz!

Güncelleme:

21 kişinin hayatını kaybettiği Kilis'te; Baro, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkâlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere ilan verdi. İlan sonrası bir roketli saldırı daha gerçekleşti.

IŞİD'in roket saldırıları nedeniyle 21 kişinin hayatını kaybettiği Kilis'te; Baro, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkâlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere ilan verdi. İlanda, "Evimizde öldürülüyoruz. Biz haberlerde alt yazı değiliz. Acele edin. Ölüyoruz. Kilis saldırı altında. Vatan saldırı altında" denildi.

BİR SALDIRI DAHA

İlan haberinin ardından, bugün öğlen saatlerinde Suriye'nin IŞİD kontrolündeki bölgesinden atılan 2 roketten biri Kilis'teki boş bir araziye, diğeri ise iki katlı bir evin üzerine isabet etti. Evde büyük çapta hasar meydana gelirken, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

Roketlerin düştüğü bölgede geniş güvenlik tedbiri alan polis, roket parçalarını inceliyor.

SİYASİLERDEN DUYARLILIK İSTEDİLER

Kilis Barosu, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkâlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere verdikleri ilanla IŞİD'in roket saldırılarına hedef olan kent için siyasilerden duyarlılık ve yardım istedi.

"ACELE EDİN. ÖLÜYORUZ!"

Şimdiye kadar 21 kişinin öldüğü, onlarca insanın yaralandığı ilçedeki hukukçular, sanayiciler ve esnaflar tarafından kaleme alınan bildiri şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın TBMM Başkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Milli Savunma Bakanımıza, Sayın Genelkurmay Başkanımıza ve Yüce Türk Milletine Açık Çağrı;

#KiliseSESver

Evlerimize roketler düşüyor. Üzerimize şarapnel yağıyor. Evimizde öldürülüyoruz, Sokakta öldürülüyoruz.

Biz, haberlerde alt yazı, iki haber arasında bir kare değiliz ! Magazin programlarının arasına sıkıştırılmayı kabul etmiyoruz.

Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Can güvenliği istiyoruz. Yaralarımız sarılsın istiyoruz. Devletimize bağlıyız. Devletimizin korumasını ve şafkatini istiyoruz.

Sesimizi duyun. Sesimize ses verin. Unutmadığınızı, çaba harcadığınızı biliyoruz.

Ama acele edin. Ölüyoruz...

Kilis Saldırı altında. Vatan saldırı altında "

BİLDİRİDEKİ İMZALAR

Bildirinin altında Kilis Barosu Başkanı Av. H. Muammer Fazlıağaoğlu, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Ömer Sevengül ve Kilis Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Kanar'ın imzalar var.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (247)

öğretmen:

doğu güneydoğu yıllardır o halde kimin umurunda kiliste bu illerden önemli değil allah yardımcımız olsun. hep siyaset uğruna öldürülüyoruz.

46
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞX:

Seçimde yüzde 60 oy verdiklerinizden şimdi gazete ilanıyla yardım istiyorsunuz öyle mi? Anlaşıldı; yarın seçim olsa bu sefer yüzde 80 oy verirsiniz. . ! Takım tutar gibi parti tutmanın bedelini ödüyoruz millet olarak. Ha bu arada orduyu falan değil şu dantelli çarşaftan kefen giyip ortalıkta gezinenleri çağırın. Hem onlar çok kalabalık. İki kişiden biri olmakla övünüp duruyorlar. Görelim bakalım ne kadar erkeklermiş. . !

21
15
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Reis bu sıra çok meşkul ! Padişahlığını ilan edecek önce, sonra sizinle ilgilenir. . .

26
4
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

reis kıskanyonmu lan reisi?

yanıt1
yanıt2
temel:

ERDOGAN gitmeden bu ulkeye huzur, baris, komsularla dostluk gelmez. Kendisi istifa edecek karakterde degil. OYUNUZU VERMEYIN!

27
2
yanıtYanıtla
INSANOGLU:

YÜZDE 65 OY VERDINIZ, SORUN YOK ÖLÜNNNNN

20
9
yanıtYanıtla
gamze:

senin safın belli kim olursa olsun böyle yazılmaz

yanıt0
yanıt1
MULİ YE CEVAP:

YAW HE HE YAHUDİLERDİR . . . . BANA NE LAN KİMİN OLDUĞU KİM OLURSA OLSUN . . . FARKEDER Mİ GERİ ZEKALI . . . .

yanıt1
yanıt0
Bekir yıldız:

INSANOGLU:salak cahil !. . saçma sapan lafları eden embesil cahil ABD İNGİLTERE ve RUSYA UÇAKLARI SURİYE Dde cirit atıyor neden madem türkiye sınırındaki dail mevzilerini vurmuyor bunu bile düğşünemeyen cahil embesil !. . türkiye ortadoğu bataklığına cekilmek isteniyor bunu anlamayan kapasitesi düşük embesil cahil

yanıt0
yanıt0
İŞTE YAZIYORUM.:

BAŞKANLIK DURURKEN SİZİNLEMİ UĞRAŞACAZ VARIN GİDİN İŞİNİZE .

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 247 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title