Haberler

Kilisli Öğrenciler Dubai'ye Gidiyor

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Valiliğin organizasyonuyla, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin Dubai Başkonsolosluğunun davetlisi olarak, Dubai’ye gidecek öğrencileri kabul etti.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Valiliğin organizasyonuyla, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin Dubai Başkonsolosluğunun davetlisi olarak, Dubai'ye gidecek öğrencileri kabul etti.

Türkiye okullararası yıldızlar kategorisi folklor yarışmasında il birincisi, bölge birincisi ve Türkiye üçüncüsü olan Kilis Atatürk Ortaokulu'ndan 10 öğrenci folklor gösterileri yapmak, Kilis'in tarihi ve kültürel özelliklerini tanıtmak ve Dubai'nin çeşitli yerlerini görüp tanımak üzere, 4 günlük bir ziyaret gerçekleştirecekler. Vali Tapsız, öğrencilerimizin Dubai'de Türk aileler tarafından misafir edileceklerini, bu ziyaretin öğrencilerimizin farklı yer ve kültürleri tanımaları için önemli bir fırsat olacağını belirterek, "Öğrencilerimiz hem farklı coğrafyaları tanıyacak, hem de ilimizi farklı bir ülkede tanıtmış olacaklar ve öğrencilerimizin tüm masrafları da ilgili kurumlar tarafından karşılanacak" dedi.

Vali Tapsız, çocuklara çeşitli tavsiyelerde bulunarak güzel bir yolculuk ve ziyaret gerçekleştirmeleri temennisinde bulundu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız 23 Nisan Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title