Haberler

Kilis'te, Suriyeli Kadın ve Bebeklere Yardım

Insan ve Medeniyet Hareketi (İMH) tarafından başlatılan kampanya kapsamında Kilis'te barınan bebeklere mama ve bez ile 120 anneye 1 yıllık ihtiyaçlarını karşılayacak temizlik, gıda ve giyim paketleri dağıtıldı.

Insan ve Medeniyet Hareketi (İMH) tarafından başlatılan kampanya kapsamında Kilis'te barınan bebeklere mama ve bez ile 120 anneye 1 yıllık ihtiyaçlarını karşılayacak temizlik, gıda ve giyim paketleri dağıtıldı.İMH bünyesinde Türkiye genelinde faaliyet gösteren kadınlar, Suriye'den Kilis'e gelen hemcinslerine yönelik başlattıkları kampanya kapsamında İnsan Vakfı ile birlikte İstanbul, Gebze, Sakarya, İzmir, Samsun, Konya, Adana, Van, Kahramanmaraş ve Kayseri'den toplanan yardım malzemelerini Kilis'e getirdi. Kampanya kapsamında toplanan mama, bez ile gıda, giyim ve temizlik paketleri Suriyeli ihtiyaç sahibi kadınlara teslim edildi. İMH Yönetim Kurulu üyesi Meryem Terzi, İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin tüm Türkiye'deki kurumları ile yardım kampanyası başlattıklarını ifade ederek, şöyle dedi: "Hanımlardan hanımları, bir proje yapmayı düşündük. Amacımız buradaki Suriyeli hanım kardeşlerimize destek olmak, yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Bu yardımlarımızın ilk kısmı, bir yıllık olarak planladık. Burada düzenli olarak inşallah, bir yıl boyunca her ay dağıtılacak. Hanımları baz aldığımız için hanımlara özel, ihtiyaçlar, kıyafetler, annelerin hassas noktaları bebek olduğu için bebek noktasından hareket ettik."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title