Haberler

Kilis'te Sıcak Hava Bunaltıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ağaçların gölgesinde serinlemeye çalışan vatandaşların görüntüsü- Parklarda dinlenen vatandaşların görüntüsü- Kilisli Hanifi Ufak ile röportaj- Havuzda serinlemeye çalışan vatandaşların görüntüsü KİLİS - Kilis'te bugün yılın en yüksek sıcaklık değerleri ölçüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ağaçların gölgesinde serinlemeye çalışan vatandaşların görüntüsü- Parklarda dinlenen vatandaşların görüntüsü- Kilisli Hanifi Ufak ile röportaj- Havuzda serinlemeye çalışan vatandaşların görüntüsü KİLİS - Kilis'te bugün yılın en yüksek sıcaklık değerleri ölçüldü.Yılın en sıcak günlerini yaşayan Kilis'te bugün sıcaklık gölgede 41 derece olarak ölçülürken, termometreler 45 dereceyi gösterdi. Kent merkezinde havaların sıcak olması vatandaşları zor anlar yaşatıyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması üzerine bazı vatandaşlar, Karataş Parkı'ndaki ağaçların gölgesinde serinlemeye çalışırken, bazı vatandaşlar da havuzda serinlemeye çalıştı. Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kilis'te bugün yılın en yüksek sıcaklık değerlerinin ölçüldüğü, sıcakların yarından itibaren düşerek mevsim normallerine gelmesini bekleniliyor.Ayrıca kent merkezindeki termometrelerin doğruyu göstermediği, termometrelerin hava sıcaklığını değil de içerisinde bulunduğu kutunun sıcaklığını ölçtüğü öğrenildi.Kilisli Hanifi Ufak ise havaların çok sıcak olması nedeniyle bunaldığını belirtti.Serin yer olarak parklardaki ağaçların altında vakit geçirdiğini ifade eden Ufak, "Havalar çok sıcak. Gezemiyoruz. Parklarda vakit geçiriyoruz. Burada serinlemeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Karataş Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title