Haberler

Kilis'te Küçükbaş Hayvan Hırsızlığından 3 Kişi Tutuklandı

Kilis’te, bir ağıldan 13 adet küçükbaş hayvan çalınması üzerine jandarma tarafından yapılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklanırken, çalınan küçükbaş hayvanlar sahibine teslim edildi.

Kilis'te, bir ağıldan 13 adet küçükbaş hayvan çalınması üzerine jandarma tarafından yapılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklanırken, çalınan küçükbaş hayvanlar sahibine teslim edildi.

Kilis merkez ilçeye bağlı Gülbaba köyünde M.A.'ya ait ağıldan 13 adet küçükbaş hayvan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. M.A.'nın durumu jandarmaya bildirmesi üzerine soruşturma genişletildi. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin Cumhuriyet Başsavcılığı ile yaptığı koordineli çalışmalar neticesinde hırsızlık malı küçükbaş hayvanların Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde ikamet eden A.R.G. isimli şahsın evinin altında bulunan ağılda olduğu tespit edildi. Suça konu hayvanların ele geçirilmesi ve fail ve faillerin yakalanması maksadıyla, Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı ve Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda olaya karıştığı tespit edilen A.R.G., M.Ç., A.D. ve K.Y. isimli şahıslarla birlikte 13 adet küçükbaş hayvan ele geçirildi. Olaya karıştıkları tespit edilen şahıslar, Kilis Adliyesine sevk edilerek, K.Y., M.Ç. ve A.D. tutuklanarak Kilis Kapalı Cezaevine teslim edildi. A.R.G. isimli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Hırsızlığa konu hayvanlar ise M.A. isimli hayvan sahibine teslim edildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Gaziantep Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title