Haberler

Kilis'te Kaçakçılık Operasyonu

Kilis'te, polisin takibinin ardından durdurulan araçta 4 bin 600 paket kaçak sigara, 367 akıllı cep telefonu ve bunlara ati 320 batarya ele geçirildi.

Kilis'te, polisin takibinin ardından durdurulan araçta 4 bin 600 paket kaçak sigara, 367 akıllı cep telefonu ve bunlara ati 320 batarya ele geçirildi. Polisin gözaltına aldığı 3 şüpheliden Suriye uyruklu K.A. tutuklandı.

Suriye sınırındaki Kilis'te, polisler dün gece kent merkezinde durumundün şüphelendiği bir S.C.İ. yönetimindeki aracı durdurmak istedi. Ancak sürücü polislerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca sonucu polislerin durdurduğu otomobilde yapılan aramada 4 bin 600 paket sigara, 367 akıllı cep telefonu ile 320 batarya ele geçirildi. Sigara ve telefonlara el koyan polis, sürücü S.C.İ. ile olayla ilgisi olduğu saptanan A.Ö. ve Suriye uyruklu K.A.'yı gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Suriye uyruklu K.A. tutuklanarak cezaevine konuldu. - Kilis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title