Haberler

Kilis'te, Kaçak Cep Telefonu, Batarya ile Sigara Yakalandı

Kilis’te, polisin bir otomobilde yaptığı aramada 367 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 320 adet batarya ile 4 bin 600 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kilis'te, polisin bir otomobilde yaptığı aramada 367 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 320 adet batarya ile 4 bin 600 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerdi.gümrük kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalarda, Şeyh Mansur Kavşağı civarında görevli ekibimizin dur ikazına uymayan bir otomobil kovalamaca sonucu yakalandı. Otomobilde yapılan aramada 367 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 320 adet batarya ile 4 bin 600 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 25 yaşındaki S.C.İ., 25 yaşındaki A.Ö. ile Suriye uyruklu 20 yaşındaki M.A. gözaltına alındı. İfadeleri alınan 3 kişiden Suriye uyruklu M.A. tutuklanırken, diğer iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title