Haberler

Kilis'te, Elektrik Bakım ve Onarımı Yapılacak

Kilis’te, EDAŞ tarafından 23 ile 24 Aralık tarihinde bazı semt ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Kilis'te, EDAŞ tarafından 23 ile 24 Aralık tarihinde bazı semt ve mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, 23 Aralık tarihinde Kilis'in merkez İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Özkaya Caddesi, Havalı (Tutlu), Esentepe, Bilginler, Kule, Yonca ve Cuma Aslan Sokakları ile Kilis Belediyesi Fen İşleri Garajı'na13: 00-16: 00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyeceği bildirildi. Yine 24 Aralık tarihinde ise Kilis'in Merkez İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Özkaya Caddesi, Havalı (Tutlu), Esentepe, Bilginler, Kule, Yonca ve Cuma Aslan Sokakları ve Kilis Belediyesi Fen İşleri Garajı'na 9: 00-16: 00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyeceği bakım ve onarım çalışması yapılacağı bildirildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title