Haberler

Kilis'e Yine Roket Düştü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden 18 Ocak'tan bu yana sık sık roketlerin atıldığı Kilis kent merkezi bu akşam yine katyuşa roket atar mermilerinin hedefi oldu.

BİRİ BOŞ ARAZİYE DÜŞTÜ

Saat 19.00 sıralarında atılan 2 roket mermisinden birisi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Çevik Kuvvet Kavşağı yakınlarında boş araziye düştü.

MERMİNİN İSABET ETTİĞİ EVDE YANGIN ÇIKTI

İkinci roket mermisi ise aynı mahallenin Atatürk Caddesinin ortasına isabet ederek patladı. Patlamanın şiddetiyle etrafa saçılan şarapnel parçaları hasar oluşturduğu 3 katlı apartmanın giriş katında yangına yol açtı.

YODAN GEÇERKEN ŞARAPNEL PARÇASI İSABET ETTİ

Patlamanın ardından sokaktan geçen ve şarapnel parçalarına hedef olan ismi öğrenilemeyen bir kişi öldü, biri kadın 3 kişi de yaralandı. Patlama ihbarıyla bölgeye giden ekipler, yaralıları ilk müdahale sonrası ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne götürdü. Güvenlik güçleri bölgede toplananları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri de apartmanın giriş katında çıkan yangına müdahale ederek söndürdü.

ÇEVREDEKİ BİNALAR HASAR GÖRDÜ

Çevredeki binalarda büyük hasar meydana gelirken, olay sonrası bölgeye çok sayıda kurtarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Mahallenin elektrik ve doğalgazı da kesildi.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE GÜVENLİK GÜÇLERİ ARASINDA TARTIŞMA

Mahalle sakinleri ile bölgede güvenlik tedbirleri almak isteyen güvenlik güçleri arasında kısa süreli tartışma ve arbede yaşandı.

VATANDAŞ TEPKİ KONVOYU YAPTI

Yaşananların ardından bir grup vatandaş, motosikletleri ile tepki konvoyu yaptı. Kent merkezine ilerleyen vatandaşlar, güvenlik güçlerinin uyarısı ile dağıldı.

ÖLEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Suriye'den Kilis'e atılan roket sonucu ölen ve yaralananların isimleri de belirlendi.

Suriye'den ateşlenen roketin Kilis'in Kazım Karabekirpaşa Mahallesi'ndeki bir eve isabet etmesi sonucu Suriye uyruklu Nur Derviş (18) olay yerinde hayatını kaybederken, Suriye uyruklu Emine Aseni (36) ve Türk vatandaşı Mustafa Mutleer (31) yaralandı.

ÖLENLERİN SAYISI 20'YE ÖLDÜ, MİSİLLEME BAŞLADI

Bu akşam yapılan saldırının ardından 18 Ocak gününden bu yana kentte roket mermileriyle ölenlerin sayısı de 20'ye yükselmiş oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri de roketatar mermilerinin geldiği IŞİD denetimindeki Bab bölgesini Fırtına obüsleriyle ateş altına aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (126)

cemal kurnaz:

durun daha emevi camide namaz kılacaktık

28
0
yanıtYanıtla
ONE MINUTE:

AKP NİN ÜLKEYİ YÖNETEMEDİĞİNİ ANLAMASI İÇİN DAHA KAÇ KİŞİNİN ÖLMESİ GEREKİYOR ACABA

25
0
yanıtYanıtla
cem:

suriyeliler istanbulda kız peşinde, türkler ölüyor :D

24
1
yanıtYanıtla
vangölü:

işid türkiyeye saldiriyor akp mecliste savaş çıkartiyor

22
2
yanıtYanıtla
KÜRTÜRK:

AKP SAĞOLSUNNN. . . MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ. TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

23
0
yanıtYanıtla
FB:

EY HÜKÜMET ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİN DOĞUYU, GÜNEYİ, BATIYI HER YER YANGIN YERİ. HER GÜN ŞEHİTLER, BOMBALAR, ÖLÜMLER, YIKILAN EVLER, GÖÇLER, ROKETLER SANA OY VERENİN ELLERİ KIRILSIN. BİR ZAMANLAR BENDE VERMİŞTİM UYANDIM ARTIK.

20
3
yanıtYanıtla
DERHAL İSTİFA:

ATATÜRKÇÜ SUBAYLARA ÖZLEM DUYUYORUM. AKP SAYESİNDE KALAMADI

20
2
yanıtYanıtla
alman:

daha bu sabah ordaki isit yok edilmisti ne oldu yani yine yalan ari bu yalanlarinizin 3 4 saat ömrü olsun biliyorum sizde utanma yok ama yerinize ben utaniyorum

20
0
yanıtYanıtla
andersen:

bizden habersiz ortadoğuda yaprak kımıldamaz, bölgenin lider ülkesiyiz, artık biz rol belirliyoruz

18
1
yanıtYanıtla
Zeynep:

Her iyiyi kotuyu akplilere baglayan bilgi yoksunlari. briazda vatan hainlerine lafiniz olsaydi yuregim gam yemeyecekti . Vatanim hainlerle dolmus tasmis . Ama sizlerin kirli emellerinize alet olmayacagiz . Buda boyle biline .

2
17
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title