Haberler

Kilis Belediyesi'nden Fakir Ailelere Gıda Yardımı

Kilis Belediyesi Gıda Bankası tarafından Ramazan boyunca gıda paketi dağıtımı yapıldı.

Kilis Belediyesi Gıda Bankası tarafından Ramazan boyunca gıda paketi dağıtımı yapıldı.

Daha önce tespit edilen yardıma muhtaç ailelere Gıda Bankası ekipleri tarafından dağıtım gerçekleştiriliyor.

Kilis Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri ulaştırarak binlerce aileye destek oluyor.

Belediye Başkanı Hasan Kara, Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir ile birlikte bizzat gıda paketi dağıtımında bulundu. Ailelere bayram paketi de veren Başkan Kara, girdiği evlerde ev sakinleri ile bir süre sohbet ederek hal hatır sordu. Kara, başka bir eksiklerinin olup olmadığını ve kendilerinin yapabilecekleri bir şey varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Kara, girdiği yerlerde mahalle sakinleri ile sohbet ederek mahallenin bir sorununun olup olmadığını öğrenerek, konuyu anında ilgili müdüre iletip çözümler üretti.

Gıda Bankası tarafından durumları tespit edilen 5 bin aileye gıda ulaştırıldığını söyleyen Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, "İhtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımıza gerekli yardımları yapıp, Ramazan ayında gıda sıkıntısı çekmemeleri için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürdü. Fakir ailelerimize maddi manevi her türlü yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Ramazan Bayramına kadar daha önce tespit edilen yardıma muhtaç ailelerimize gıda paketi yardımı yaparak küçük bir bayram hediyesi vermiş olacağız. Ailelerimize az da olsa bir katkı sağladıysak ne mutlu bize" dedi.

Yardım alan ailelerin oldukça mutlu oldukları gözlendi. Yardım alan vatandaşlar Kilis Belediyesi adına Başkan Hasan Kara'ya teşekkür etti. Gıda dağıtımının Ramazan sonrası da devam edeceği ifade edildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cuma Özdemir Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title