Haberler

Kilis Belediye Başkanı Kara Açıklaması

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Fırat Kalkanı Harekatı'na eleştiri yönetenlere ilişkin, " Kilis'e top atılırken 'bu ordu, bu devlet nerede?' diye bağıranlar, bugün tam tersi 'ordumuz niye Suriye'de' diye bağırıyor. Bunların işi gücü sadece bağırmak." dedi.

Ak Parti Kilis İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" programı kapsamında etkinlik düzenlendi.

Belediye Başkanı Kara, burada yaptığı konuşmada, yaşlıların, devletin ve milletin en önemli manevi destekçisi olduğunu söyledi.

Geçen yıl Kilis'te yaşananlardan dolayı çeşitli sıkıntılar olduğunu anımsatan Kara, bugün ise Türk ordusu sayesinde Kilis'te insanların rahat şekilde bu tür etkinliklerde bir araya gelebildiğini belirtti.

Fırat Kalkanı Harekatı'na yönelik bazı kesimlerin olumsuz eleştirilerde bulunduğunu ifade eden Kara, şöyle konuştu:

"Geçen sene bu zamanlarda eğer biz bu yemeği düzenlemiş olsaydık, dışarıda bir gürültü olsaydı dışarı fırlardık acaba füze mi düştü diye. Yaralanan veya ölen var mı diye hepimiz ayağa fırlardık ama bugün rabbime hamd olsun ki, devletimiz ve ordumuz sayesinde bugün dimdik duruyoruz. Ordumuz bugün Suriye'ye girmiş durumda, orada mücadele ediyor ve Kilis'e atılan roketlerin mevzilerini imha ederek bölgeyi güvenli hale getirdi. Kilis'e top atılırken 'bu ordu, bu devlet nerede?' diye bağıranlar, bugün tam tersi 'ordumuz niye Suriye'de' diye bağırıyor. Bunların işi gücü sadece bağırmak. Biz ordumuza ve devletimize dua ediyoruz ve Kilis olarak şunu biliyoruz ki bu bölgede biz güçlü olmazsak bize ekmek yedirmezler. Onun için güçlü Türkiye, güçlü ordu, güçlü millet ve güçlü cumhurbaşkanı için 16 Nisan'da vatandaşlarımızı evet demeye davet ediyorum."

Ak Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat da, Türk Silahlı Kuvvetleri sayesinde, terör örgütü DEAŞ'ın Bab'tan temizlendiğini anımsatarak, bu sayede Kilis'in artık güzel günler yaşayacağını kaydetti.

Ak Parti Kilis Milletvekili Hilmi Dülger ise yaşlıların dün ve bugün arasında ciddi köprüler olduğunu belirterek, yaşlılara her zaman değer verilmesi gerektiğini vurguladı.

Programa, AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak ve İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin de katıldı.

Programın ardından, yaşlılara çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title