Haberler

Kılıçlı Saldırgan Serbest Kaldı

Güncelleme:

Antalya'da izinsiz gösterilere katıldıkları öne sürülen 13 kişiye destek için adliye binası önünde toplanan gruba elindeki kılıçla saldıran T.D. serbest bırakıldı.

KOBANİ PROTESTOCULARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

'Kobani eylemlerinde izinsiz gösterilere katıldıkları ve kamu malına zarar verdikleri' iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi dün adliyeye sevk edildi. Bu kişilere destek vermek için bir grup adliye binası önüne geldi. Sloganlar atan grup, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı tarafından uyarıldı. Grup aldırış etmeyince Başsavcı Bağcı polise talimat vererek bunların bahçe dışına çıkmalarını sağladı.

"BUNLARIN ARASINDA BENİM BAYRAĞIMI İNDİREN VAR MI"

Adliyeye geldikten sonra motosikletinden inen T.D. bina önünde bekleyen gruba yönelik "Bunların arasında benim bayrağımı indiren var mı?" diye sordu.

DELİ GADDAR DEHŞETİ

Gruptan ses çıkmaması üzerine elindeki bidon içerisindeki benzini göstericilere doğru döken T.D., motosikletinde bulunan ve üzerinde 'Deli Gaddar' yazılı kılıcı çekti. T.D.'nin elindeki kılıçla saldırdığını gören eylemciler, sağa sola kaçıştı. T.D., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KILICINA EL KONULDU, SERBEST KALDI

Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürülen T.D., gece saatlerde ifadesinin alınması ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken kılıcına el konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Bağcı Antalya Kobani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (110)

deli yürek:

Bu adam o kadar deliyse diyarbakırada bekliyoruz tabi o yürek varsa gelmese namerttir.

12
50
yanıtYanıtla
kapkara:

her horoz kendi çöplüğünde öter. . .

yanıt0
yanıt0
tarih.:

sen hangi sınırlar içinde yaşıyorsun cebinde taşıdığın kimliği kullanırken kendini marsta mı hissediyorsun hastaneye postaneye gitmen gerekirse dağdan doktor gelsin onlar seni tedavi eder-orada çok var senin atgözlügünü çıkarman lazım-ama beklerken biraz su iç beynine oksijen gitsin

yanıt0
yanıt0
CEYHANLI:

sen ceyhana yanima gel yiyosa erkek burdan atiyor artislik

yanıt0
yanıt0
reco:

kaç kişisin . . . sayınıı söyle gelmezsem namerdim

yanıt0
yanıt0
mahir KARA:

ulan o kılıcı benım yanımda ceksınde o kılıcı onun munasıp bır yerıne saplamazmıyım. çakal yavrusuuuu. sırf senın için gelıcem antalyaya. . .

11
42
yanıtYanıtla
antalyalı:

antalyaya değil kobaniye git, munasip yeri orada göstersinler sana

yanıt0
yanıt0
ADANALI:

gecerken adanayada ugra seni otogardan alacam ilk bende tanis sonra saglam yerin kalirsa antalya ya gecersin nonos

yanıt0
yanıt0
reco:

ulan ött. . hadi gel

yanıt0
yanıt0
..:

mahir zortliyim senin o kafaya tutturmuş bi diyarbakır ordan öteye geçemediniz be kodu bozuk ermeniler

yanıt0
yanıt0
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title