Haberler

Kılıçdaroğlu, Trabzon'da Balık Sattı, Şike Sorusuna Cevap Verdi

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon Balıkçılar ve Sebze Halini ziyaret etti. Balık satan Kılıçdaroğlu, şike sorusuna cevap verdi: Ben isterim Trabzonspor olsun.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah erken saatlerde Trabzon Balıkçılar ve Sebze Hali'ni ziyaret etti, balıkçı esnafıyla görüştü. CHP lideri, mezata girip bir kasa zargana balığı sattı.

BALIKÇI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bazı programlara katılmak üzere dün akşam Trabzon'a gelen Kemal Kılıçdaroğlu, konakladığı otelden saat 05.40 sıralarında ayrılarak, Yalı Mahallesi'nde bulunan Trabzon Balıkçılar ve Sebze Hali'ni ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi, Mehmet Bekaroğlu ve Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu ile hali gezen ve balıkçı esnafıyla görüşen Kılıçdaroğlu, sıkıntıları dinledi. Kılıçdaroğlu, eline aldığı balıkların türleri hakkında da esnaftan bilgi aldı.

ŞİKE SORUSUNA CEVAP: BEN İSTERİM TRABZONSPOR OLSUN

Trabzonspor eski yöneticisi Recep Denizer'in balık halindeki işyerini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, futbolda şike iddiaları ve Trabzonspor'un mücadelesine ilişkin soru üzerine, Trabzonspor'un onur üyesi olduğunu hatırlatarak şöyle dedi:

"Trabzonspor; Anadolu'nun efsane kuruluşlarından biri. Ben isterim Trabzonspor olsun. Yargı süreci devam ediyor. Şike varsa cezalandırılır. Ama kimsenin haksız yere tutuklanması, gözaltına alınması doğru değil. Ergenekon Davası'nda da, 'İnsanlar yargılansın ama adil yargılansın' dedik. Ne oldu? Bizim dediğimiz haklı çıktı. Bizi o zaman darbecilikle suçladılar. Adalet içinde varsa bir haksızlık, bir uyumsuzluk, insanlar yargılanır, mahküm olur, ya da beraat eder. Yargının kararına herkes saygı duyar. Yargılama sürüyor. Bizim görüş beyan etmemiz de doğru olmaz. Yargı sürecini şu veya bu şekilde etkilemiş oluruz. Trabzonspor'un başarılı olmasını isteriz. Anadolu'ya şampiyonluğu ve futbolu getirmiştir. Başka takımlar da getirdiği şampiyonluğu ama kalıcı olmadı. Kim hakkını ararsa elbette ki destekleyeceğiz. Varsa bir haksızlık ve buna inanıyorsa hakkını arayacaktır."

MEZATA GİRDİ, BALIK SATTI

Balıkçı halinde mezata da giren Kemal Kılıçdaroğli, kilosu 10 TL'den satışa çıkartılan bir kasa zargana balığını, Milletvekili Volkan Canalioğlu'na 13 TL'den sattı. Balıkçı halinde kendisi için hazırlanan kahvaltı sofrasında kuymak gibi yöresel yiyeceklerle kahvaltı yapan CHP lideri, daha sonra da konakladığı otele geçti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Volkan Canalioğlu Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

okanMobil-ANDROID:

ne kadar sahte ve bayagi.... tam CHP...

10
5
yanıtYanıtla
vatan dostu Mobil-ANDROID:

halka ve hakka kazik atan dolandirici yalanci

9
4
yanıtYanıtla
DELİ:

Siyasette sıfır aldın bakalım balıkçılıktan kaç puan alacaksın göreceğiz. . . . . .

6
5
yanıtYanıtla
Tuncay ÖzbekMobil-IOS:

Yalaka,git istanbulda böyle konus bakalim.Trabzonda baska istanbulda baska,pislik..

6
5
yanıtYanıtla
trabzonlu ademMobil-ANDROID:

iki yuzlu adi daha once azizlen yatip kalkiyordun.Şimdi trabzona gidince oy korkusuyla trabzon sampiyon diyorsun.akli sira milleti kandiriyor.sana oy ucun biri.

5
3
yanıtYanıtla
SULTAN DAĞLI:

EVET VATANDAŞ MAĞAZSINDA, DÜKYANINDA TEZGAHINDA ZİYARET EDİLİP CHP DE, MHP DE YÖNETİM PROJELERİNİ HALKA ANLATMALIDIR. . .

4
2
yanıtYanıtla
FenerlimobilWeb@haberler.com:

Simdi tam pontuslulara benzemis bukalemun gibi sekilden sekile giriyor.

1
3
yanıtYanıtla
REİS:

trabzonun içinde başka ne desinki. . . zaten trabzon olsun demiş bi şey dememişki, (şampiyon(). . . belkide beter olsun demiştir. . . sanki şike çözülsün ts haklı çıkar inşallah dememişki. . .

1
2
yanıtYanıtla
Kamil:

Madem dürüst adil siniz, Vatan Millet ve Din diyorsunuz da acaba neden Paranin ve Gücün Adaleti yiktigi su günlerde neden Arastirma Komisyonu talep etmiyorsunuz? Hadi hadi elim yanmasin diye tegt geciyorsunuz Kemal Beyyyy! FIFA ve Cenevre Mahkemesi suclu buluyor Kupalardan men ediyor, biz de Hakli? Yoksa onlarda mi Cemmatci di? Adalat birdaha hice sayiliyor!!!!

1
0
yanıtYanıtla
AffetmezMobil-IOS:

Her istediğin olsaydı balık kavağa çıkardı bu ne ya

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title