Haberler

Kılıçdaroğlu, Tarhan ve Batum'a Görev Vermedi

Güncelleme:

İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkan CHP'lilere tek tek görev verilirken sadece Emine Ülker Tarhan ve Süheyl Batum'a görev verilmedi.

CHP içinde Ekmeleddin İhsanoğlu’na muhalif olduğunu açıklayan ve alternatif bir aday çıkarılması girişiminin odağında yer alan milletvekillerinin de dahil olduğu isimlere cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi seçim bölgeleri dışında çalışacakları kentler tebliğ edildi.

AYGÜN VE GÜLER'E GÖREV

Buna göre ulusalcı kanadın önde gelen isimlerinden İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, yine İhsanoğlu muhaliflerinden Dilek Akagün Yılmaz’ın memleketi Uşak’tan sorumlu olacak. Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ise Kütahya’daki çalışmalara katılacak. Mersin Milletvekili İsa Gök Aksaray, Adana Milletvekili Ümit Özgümüş Bartın’dan sorumlu olarak görevlendirilirken, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise Şırnak ve Batman’dan sorumlu tutuldu.

TARHAN VE SÜHEYL BATUM'A GÖREV VERİLMEDİ

Alternatif aday olarak ismi geçen Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ve Tarhan’ın ismini ilk ortaya atan Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum’a görev verilmemesi dikkati çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Emine Ülker Tarhan Bedii Süheyl Batum Politika Haberler

500

Yorumlar (14)

baykalcı oh olsun:

cehape ne yapacaksa bu seçimlerde yapacak sonuç breziyanın yaşadığı hezimetin misli olur ,gandi kesin gider sonrasını bilemem miras kavgası başlar beter olsunlar

10
9
yanıtYanıtla
Spontane:

CHP yi bitirdiler.

10
6
yanıtYanıtla
AYHAN:

BÖYLE YAPARSAN PARTİYİ BİTİRİRSİN KILIÇTAROĞLU.PARTİ İÇİ DEMOKRASİ OLMALI.ERDOĞANLA KAVGA EDE EDE ONA BENZEMEYE BAŞLADIN.

9
5
yanıtYanıtla
WW:

BU ADAMIN CHP DE ÇAYCININ YADA BİR ODACININ BİLE YERİ Nİ DEĞİŞTİRME GÜCÜ İRADESİ OLDUĞUNA KİMSE BENİ İNANDIRAMAZ ANCAK KENDİNİ KANDIRIR.

9
5
yanıtYanıtla
güngör ay:

isabet olmuş zaten bende oy vermiyecem.gönüllerin cumhur başkanı emine ülker tarhan dır.unutmayın.hem kadın erkek eşitliği diyeceksin hem aday göstermemek için tüm kapıları kapatacaksın. kendin çal kendin oyna. bir ATATÜRK,çü aday çıkaramadın yazıklar olsun BOYKOT.BOYKOT.BOYKOT.

5
9
yanıtYanıtla
SERHAD :

hüseyin aygünü şırnaka göndermişsen iyi ve hoş çocukların abisi selahattin demirtaşa çalışacaktır

7
5
yanıtYanıtla
Aksakal:

Hayret, kedi olali bir fare tutmus..

5
5
yanıtYanıtla
ALİ DİBO RANTI:

ZAMANINDA ÇOK HATA YAPTINIZ ŞİMDİ NE YAPSANIZ ZOR YİNE DE ÜMİT KESİLMEZ... DEMOKRASİ İNŞALLAH......

5
5
yanıtYanıtla
yigit emre:

terbiyesiz sırf sana uyuz olduğum için ekmele de oy vermeyeceğim....

5
5
yanıtYanıtla
GÜLVEZİR ÖZDAMAR:

SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ ÇOK DOĞRU KARARLAR VERMEKTEDİR. ARAŞTIRIRSAK KARŞIDA BÜYÜK PANİK VAR.

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title