Haberler

Kılıçdaroğlu Sanayi Esnafını Dinledi

Bursa’da Otosansit esnafını ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli çırak ile sohbet ederken, esnafın meselelerini de dinledi.

Bursa'da Otosansit esnafını ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli çırak ile sohbet ederken, esnafın meselelerini de dinledi.

Bursa'da Otosansit Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, esnafı dinledi. Ekonomik sıkıntılarından dert yanan esnaf, Kılıçdaroğlu'ndan destek istedi. Çalıştıracak çırak bulamadıklarını ifade eden bir esnaf, "Burada yaşı en küçük çalışanım 50 yaşında. Çırak bulmakta zorlanıyoruz. Ben de Suriyeli çocuk çalıştırmaya başladım" dedi.

Suriyeli çırağı yanına çağıran Kılıçdaroğlu, çocuğun kaç kardeş olduğunu, ne zamandan beri Türkiye'de olduğunu sordu. Suriyeli çocuk ise, 7 kardeş olduklarını, uzun zamandan beri Türkiye'de olduğunu söyledi. Esnaf ziyaretlerinde toplu fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, esnaf lokantasında kuru fasulye ve pilav yedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title