Haberler

Kılıçdaroğlu Kaza Geçiren Öğrencileri Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, trafik kazasında yaralanan öğrencileri ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyan otobüsün Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyü yakınlarında uçuruma yuvarlandığı ve 8 öğrencinin yaşamını yitirdiği kazada yaralanan öğrencileri ziyaret etti.

İlk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlük Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öğrencilere hangi bölümde okuduklarıyla ilgili sorular yöneltti. Öğrencileri güldürmeye de çalışan Kılıçdaroğlu, ailelere bir istekleri olup olmadığını sordu.

'ANNE BABALARI KAYGI DUYUYOR'

Hastane çıkışında yaralıların durumuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Öğrencilerin en kısa sürede iyileşmesini temenni eden Kılıçdaroğlu, "Yoğun bakımda olanlar var. Doktorlar yakından ilgileniyor. Serviste yatanların durumu fena değil, iyi. Ameliyattan yeni çıkanlar var. Umarım onlar kısa sürede sağlıklarına kavuşur. Anne, babaları tabi kaygı duyuyor. Özellikle yoğun bakımda olanların anne ve babaları çok kaygılı. İnşallah onlar da bir an önce taburcu olurlar ve ailelerine kavuşurlar bizim de arzumuz bu" dedi.

'KENDİ TOPRAĞINDA EMANETÇİ OLUR MU?'

Basın mensuplarının Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde bir köy korucusunun elektrik direğine bağlanarak öldürülmesi olayıyla ilgili sorusunu yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle dedi:

"Güneydoğu'da devlet var mı acaba, önce bunu sormamız ve cevabını aramamız lazım. Başbakan sabah, akşam bizleri suçlayacağına, 'Ya bu Güneydoğu'da neler oluyor, devlet var mıdır, yok mudur, caddenin ortasında askerlerimiz şehit ediliyor. Köy korucuları direğe bağlanıyor, orada öldürülüyor' demeli. Bu olanlarda sorumlu kim? Utanmasalar 'Sorumlu Cumhuriyet Halk Partisi' diyecekler. Sorumlu kim? Bu ülkenin Başbakanı var mı, bakanları var mı? Bir bakan kalkmış diyor ki 'oraya emanetçi askerleri gönderdik, onları öldürdüler.' Bir insan kendi ülkesinde, kendi toprağında, emanetçi diye tanımlanabilir mi, böyle bir bakış açısı olur mu?"

'BEN İSYAN ETMEYEYİM DE KİM İSYAN ETSİN'

İsyan etme durumunda olduklarını belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Koskoca Türkiye Cumhuriyeti bu hale getirilebilir mi? Ben isyan etmeyeyim de, ben itiraz etmeyeyim de kim isyan edecek, kim itiraz edecek? Gencecik çocuklar öldürülüyor, korucuları bağlıyorsunuz direğe öldürüyorsunuz. Sorumlusu kim, isyan eder noktaya geliyoruz. Yazık günah bu ülkeye. Başbakanı nerede, bakanları nerede? Nasıl yönetiyor bunlar bu ülkeyi? Akıl nerede, basiret nerede? İlk kez böyle bir hükümet görüyorum ben" dedi.

Üniversite hastanesinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki yaralıları da ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title