Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

Ünver, İl Başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 Ağustos 2016 gününün Türkiye için önemli bir milat olduğunu söyledi.

Yapılan saldırıyı kınadıklarını belirten Ünver, şunları kaydetti:

"Ülkeyi kan gölüne çevirerek kaosa sürüklemek, böylelikle kirli emellerini gerçekleştirmek için her gün asker, polis ve sivil halkı şehit ederek her türlü kirli tezgahı sahneye koyan hainler, dün Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na suikast girişiminde bulundu. Saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı diliyor, Sayın Genel Başkanımıza, beraberindekilere, güvenlik güçlerimize ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun diyorum. Bu hain girişim sonrasında bir yandan şehidimize üzülürken, diğer yandan ülkemizin ve demokrasimizin büyük bir kaosun eşiğinden dönmüş olması tesellimiz olmuştur. Sayın Genel Başkanımıza yapılan alçak suikast girişimi, CHP Genel Başkanlarına ve CHP'nin misyonuna karşı yapılan ilk girişim değildir. Umarız ki son girişim olur."

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Karaman Politika Haberler

title