Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

CHP Çanakkale İl Başkanlığı yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

CHP Çanakkale İl Başkanlığı yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

İl Başkanlığı binası önünde yapılan kınamaya, CHP Çanakkale Milletvekilleri Av, Muharrem Erkek, Bülent Öz, CHP İl Başkanı Nejat Önder, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Dr. Celal Karakaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Nejat Önder, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin aydınlık geleceği için Anadolu'yu karış karış gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında saldırıya uğradığını hatırlattı.

Terör nereden gelirse gelsin terörü ve terörden beslenenleri, ama ve fakat demeden nefretle lanetlediklerini ifade eden Önder, "Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu hainlerin kökünü kazıyıp, güzel ülkemizde barışı tesis edinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü bizim, bu ülkenin çocuklarına özgür, demokratik, laik, savaşın son bulduğu, barışın hakim olduğu bir Türkiye bırakma sözümüz var. Bu Sözü yerine getirirken de her türlü bedeli ödemeye hazırız. Kanla, şehitlerle, gazilerle kurduk Cumhuriyet'i. Birileri bize silah gösterecek, tehdit edecek, biz de yılacağız. Yok, Öyle Yağma Yılmayacağız. Aslanlar gibi dimdik buradayız. Genel Başkanımızın Yanındayız. Allah'ın verdiği bir canımız var, o can bu ülke, bu millet uğruna feda olsun. Yaşanacak bir Türkiye'yi birlikte inşa edecek ve bu güzel ülkede bir arada, kardeşçe yaşamayı öğreneceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem Erkek Türkiye Politika Haberler

title