Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Karaca İstifa Etti

Güncelleme:

Mansur Yavaş için attığı 'Adaylığı hayırlı olsun' tweetiyle gündeme gelen Şükrü Karaca'nın istifası Kılıçdaroğlu tarafından kabul edildi.

CHP lideri, danışmanı Şükrü Karaca'nın istifasını kabul etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Şükrü Karaca'nın Mansur Yavaş ile ilgili attığı tweet krize yol açmıştı. "Mansur Yavaş Ankara'ya hayırlı olsun" şeklinde tweet atan Karaca'ya CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'den sert tepki gelmişti. Karaca, gelen tepkilerin ardından istifa edeceğini duyurmuştu. Kılıçdaroğlu, Karaca'nın istifasını kabul etti.;

ATTIĞI TWEET İSTİFA GETİRDİ

Karaca, twitter hesabından, "Değerli dostum güzel halk adamı Mansur Yavaş Ankara'ya hayırlı olsun" diye yazmış bu tweet de parti içinde tepki görmüştü. Karaca'nın bu twitinin ardından parti yönetiminden, "CHP'nin adayını ilan etmek danışmana düşmez, danışmanlar bu konuda yetkili değildir" tepkisi geldi.

İSTİFA KARARINI KARACA ALDI

Karaca, istifa kararı aldı ve CHP liderine sundu. Dün CHP lideri ile görüşen Karaca, itifa kararını sözlü olarak CHP liderine ilettikten sonra partideki makamını da boşalttı. Karaca'nın tweetine CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun oldukça kızdığı da ifade edildi.Karaca, "Ben bir karar verici noktasında değilim, Sayın Yavaş'ın sayfasını görüp etkilendim. Bu nedenle bir yorum yaptım. Resmi temaslardan bilgim yoktur" açıklaması yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş Şükrü Karaca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title