Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinin, TCK'ya göre suç teşkil ettiğini belirterek, "Siyaseten etik kurallarına aykırıdır.

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinin, TCK'ya göre suç teşkil ettiğini belirterek, "Siyaseten etik kurallarına aykırıdır. Açık bir tacizdir. Tüm kadınları hedef almaktadır." dedi.

Özkan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili ifadelerinin milleti derinden üzdüğünü söyledi.

"Tüm teşkilatlarımızı, kadınlarımızı ve inanıyorum ki anamuhalefet partisinin genel başkanının ailesini, kızlarını, akrabalarını da üzmüştür." diyen Özkan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin çirkin ve edep dışı olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin, TCK'ya göre suç teşkil ettiğini belirten Özkan, "Siyaseten etik kurallarına aykırıdır. Açık bir tacizdir. Tüm kadınları hedef almaktadır. Sayın Genel Başkan'ın kızları, eşi ve tabii ki annesi yaşıyor olsaydı annesini de derinden üzecek bir ifadedir. Hiçbir vicdana yakışmayacak kadar seviyesiz, aşağılık sözlerdir. Bir kadına, bir anneye böylesine seviyesiz bir söz söylemenin hiçbir ahlaki, dini, içtimai, sosyal bir açıklaması olamaz." diye konuştu.

Özkan, Kılıçdaroğlu'nun özür dilemek yerine sözlerinin arkasında olduğunu söylediğini hatırlatarak, "RTÜK'ün, Kemal Kılıçdaroğlu, televizyona çıktığı esnada ekranda, 'olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar, cinsellik ve artı 18 yaş' logolarıyla izleyicilere uyarı yapması gerektiğini düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Siyasetin tek limanının ahlak olduğunu dile getiren Özkan, "Ahlaktan, güvenden yoksun olanların geçmişte nasıl noter evraklarıyla milletimizin huzuruna çıktığına da tanık olduk." dedi.

Kılıçdaroğlu'nu yüce milletin vicdanına havale ettiklerini vurgulayan Özkan, "Tüm kadınlar ve anneler adına bu hadsiz, haksız ve hukuksuz açıklamayı kınıyor, başta CHP mensubu kadınlarımız olmak üzere tüm kamuoyunu tavır almaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Özkan, bir gazetecinin, "Sayın Cumhurbaşkanının açıklamaları vardı. Terör örgütü üyelerinin vatandaşlıktan çıkartılmasına yönelik bir düzenlemeden bahsettiler. AK Parti olarak bu düzenlemeye nasıl yaklaşıyorsunuz?" sorusuna, "AB müzakere süreciyle devam ettiğimiz bu hukuk sürecini hepimiz biliyoruz ki Avrupa'daki uygulamalar ne ise ülkemize iktibas ediyoruz. Onun için bugün Avrupa'da özellikle bu tür davranışlarla ilgili alınan tedbirler bundan çok farklı tedbirler değildir. Onun için Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bu ifadelerinin tabii ki destekçisiyiz." diye yanıtladı.

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Cahit Özkan AK Parti Denizli Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title