Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Amcasının Cenazesi Tunceli'ye Gönderildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 75 yaşındaki amcası Arslan Karabulut’un cenazesi Tunceli’ye gönderildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 75 yaşındaki amcası Arslan Karabulut'un cenazesi Tunceli'ye gönderildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da oturan ve Konyaaltı İlçesindeki Özel Olimpos Hastanesi'nde kalp, akciğer yetmezliği ve KOAH rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören amcası Arslan Karabulut, bu sabah hayatını kaybetti. Karabulut için Antalya Cemevi'nde cenaze töreni yapıldı. Törene Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa eski Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve vatandaşlar katıldı. Karabulut'un cenazesi Antalya Cemevi'nde gerçekleştirilen törenin ardından memleketi Tunceli'nin Nazimiye ilçesine bağlı Balıca köyüne gönderildi.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun amcasının oğlu Bülent Uğur Karabulut'u aradığı ve başsağlığı dilediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun yarın amcasının Tunceli'deki cenaze törenine katılacağı ifade edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Uğur Karabulut Tunceli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title