Haberler

Kılıçdaroğlu Nikah Şahidi Oldu

- Kılıçdaroğlu nikah şahidi olduBURSA - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nilüfer ilçesinde Plaza 16'da ki programı öncesinde Arzu Esendemirci ile ve Cevdet Ataman çiftinin nikah törenine katıldı.

- Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

BURSA - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nilüfer ilçesinde Plaza 16'da ki programı öncesinde Arzu Esendemirci ile ve Cevdet Ataman çiftinin nikah törenine katıldı. Gelin Arzu Esendemirci'nin nikah şahitliğini yaptı.

Buradaki konuşmasının ardından merkez Nilüfer ilçesinde Plaza 16'da ki programa gelen Kılıçdaroğlu Arzu Esendemirci ile ve Cevdet Ataman çiftinin nikah törenine katıldı. Gelin Arzu Esendemirci'nin nikah şahitliğini yapan Kılıçdaroğlu, nikah defterini Arzu Esendmirci'ye verdi. Nukah töreninin ardından plaza 16'daki Karadeniz dernekleri üyeleriyle bir araya Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı partili olmamalı, tarafsız olmalı. Cumhurbaşkanı milleti temsil edecek. Ancak partili bir cumhurbaşkanı olursa onu ilde ve ilçede parti başkanları temsil edecek. Meseli CHP Genel Başkanı'nı Bursa'da CHP il başkanı temsil ediyor. Cumhurbaşkanı da partili olursa onu parti başkanı temsil edecek" dedi.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda taksi, servis ve minibüs şoförleriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandumda oylanacak yeni anayasayla ilgili bilgiler verdi. Kendisine 'Doğruyu konuşmuyor' diyenlere cevap veren Kılıçdaroğlu, "Bana 'doğruyu konuşmuyor' diyenlere sesleniyorum. Gelsinler kendi istedikleri televizyon kanalında tartışalım" dedi. 16 Nisan'da oylanacak anayasanın sakıncalarına değinen Kılıçdaroğlu, bu anayasayı freni patlak bir otobüse benzetti ve kendisini dinleyenlere "Siz olsanız çocuklarınızı freni patlak bir otobüse bindirir misiniz?" sorusunu sordu.

Plaza 16'da Karadeniz dernek temsilcileri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu,"Herkesin düşünmesi lazım, hepimizin sorumluluğu var. Benim de sorumluluğum var, tek tek hepimizin de sorumluluğu var. Hepimiz tek tek vatandaşlarımızı ikna edeceğiz. Onlara doğruları anlatacağız. Çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Huzurlu bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Kimsenin kimliğinden dolayı ötekileştirilmediği, yaşam tarzından ötürü ötekileştirilmediği, kimsenin inancından ötürü ötekileştirmediği, herkesin birlikte kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye özlemi içinde gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız."

Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasının ardından Bursa Podyumpark'ta iş adamlarıyla bir araya geldi. Buradaki toplantı basına kapalı olarak devam ediyor.

(SD-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Karadeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title