Haberler

Kılıçdaroğlu, AK Partili Gence Hazırladığı Video İçin Teşekkür Etti

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha önce AK Parti için hazırladığı videolarla adından söz ettiren Osman Doğan isimli Twitter kullanıcısının kendisi için hazırladığı videoya teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili olduğu belirlenen Osman Doğan isimli kullanıcı tarafından kendisi için hazırlanan klibi sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşarak, "Bu topraklarda kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Artvin'e giderken teröristler tarafından saldırıya uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu için Osman Doğan isimli Twitter kullanıcısı, 'Hepimiz bu toprakların çocuğuz' başlığıyla hazırladığı videoyu sosyal paylaşım sitesinden paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu ise Doğan'a yine Twitter üzerinden teşekkür edip, kendisi için hazırlanan videoyu paylaştı.

"KARDEŞÇE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, emeğinden dolayı Osman Doğan'a teşekkür ederek, "Bu topraklarda kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Osman Doğan Twitter Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title